Σάββατο 22/4, 12:30: συγκέντρωση και πορεία για την αποφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης

Κάλεσμα της Επιτροπής Αλληλεγγύης στη 12χρονη

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΠΡΙΛΗ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ/12.30 ΜΕΤΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ  ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ.

Εξι μήνες από την αποκάλυψη της δράσης του παιδοβιαστή και μαστροπού Μίχου στον Κολωνό,και των διασυνδέσεων του με τα  κυκλώματα trafficking  διαπιστώνεται πως δεν υπάρχει καμία απολύτως προσέγγιση, μέριμνα και στήριξη του 12χρονου κοριτσιού επιζώσα των βιασμών και της βάρβαρης κακοποίησης & εκμετάλλευσης που βίωσε. Ταυτόχρονα η Πολιτεία δια μέσου της υφυπουργύ Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου φρόντισε να κοινοποιήσει δημόσια τον τόπο διαμονής της αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την πολιτική ευθύνη για τα γεγονότα τρομοκράτησης που επαναλαμβάνονται ενάντια στη 12χρονη.

Μήνες τώρα εξοντώνουν ψυχικά, οικονομικά, ηθικά τη 12χρονη και την οικογένεια της.

Η τακτική τρομοκράτησης συμβαδίζει απόλυτα με την εγκατάλειψη της λαϊκής πολυμελούς οικογένειας και την απουσία οποιασδήποτε στήριξης της από θεσμοθετημένους φορείς και όργανα προστασίας ανηλίκων. Το 12χρονο κορίτσι επανατραυματίζεται συνεχώς, η οικογένεια τιμωρείται με την παραμονή της μάνας στη φυλακή παρά την απουσία αποδείξεων για την κατηγορία της μαστροπείας και τις κατηγορηματικές δηλώσεις των παιδιών της οικογένειας. 

Το τελευταίο επεισόδιο με την επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη, γίνεται ακριβώς μετά την επιμονή της 12χρονης να καταθέσει συμπληρωματικά , ενω οι αρχές βιάζονται να κλείσουν την υπόθεση.

Κράτος και παρακράτος με κάθε μέθοδο ή και μαφιόζικο τρόπο επιχειρούν να εξοντώσουν την οικογένεια και το 12χρονο κορίτσι, επιδιώκοντας να στείλουν μήνυμα πως όποιος καταγγέλλει τους παιδοβιασμούς τα κυκλώματα trafficking και συμβάλει στην αποκάλυψη των ισχυρών κυκλωμάτων παιδικής εκμετάλλευσης και εμπορίας  είναι στο στόχαστρο 

Το κράτος αντί να προσφέρει την οποιαδήποτε ψυχολογική ή οικονομική βοήθεια στα παιδιά, επιλέγει να εξουθενώσει ακόμα περισσότερο την οικογένεια, να εκδικηθεί τη μάνα. Να την εκδικηθεί για την επιλογή της να μιλήσει και να καταγγείλει, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στην κοινωνία ότι όποια τολμά να καταγγέλλει θα τιμωρείται με το χειρότερο τρόπο. 

Η μητέρα παρά την απουσία  ισχυρών αποδείξεων, συνεχίζει να κρατείται σε ομηρια στη φυλακή, κράτος και αστική δικαιοσύνη εξαντλούν το αναλγητο και εκδικητικό τους πρόσωπο απέναντι σε μια φτωχή οικογένεια και μια μάνα 8 παιδιών την ιδια στιγμη που κατηγορούμενοι ή και καταδικασμένοι για παιδοβιασμούς ή δολοφονίες βρίσκονται ελεύθεροι υπό τη σκέπη προστασίας του κράτους και της κυβέρνησης.

  Απαιτούμε:

• Άμεση, πραγματική στήριξη της οικογένειας της 12χρονης από την Πολιτεία και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

• Καμία συγκάλυψη του κυκλώματος μαστροπείας και εμπορίας ανθρώπων και των σχέσεών του με κέντρα εξουσίας που δρουν και στη γειτονιά του Κολωνού.

• Άμεση αποφυλάκιση της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού

Σπάμε το φόβο/ Καμία ανοχή-συγκάλυψη στα κυκλώματα trafficking-παιδοβιαστων. 

Κάτω τα χέρια σας από τα παιδιά! Θα τα υπερασπίσουμε με κάθε τρόπο.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο