Συνεργασία ΠΑΣΠ και ΜΑΤ κατά την ένταση που σημειώθηκε στο Πολυτεχνείο

ΠΑΣΠ-ΜΑΤΣε ανακοίνωση των ΕΑΑΚ αναφέρεται ότι το πρωΐ της Τρίτης, ομάδα φοιτητών της ΠΑΣΠ «προσήλθε στο Πολυτεχνείο σε παράταξη στρατιωτικής φάλαγγας εξοπλισμένη με κράνη και καδρόνια θυμίζοντας περισσότερο ΜΑΤ με πολιτικά παρά φοιτητική παράταξη».

Ακολούθησε ένταση με προπηλακισμούς και οι υπόλοιποι φοιτητές απομάκρυναν τα μέλη της ΠΑΣΠ από το Πολυτεχνείο. «Στη συνέχεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση, «μέλη της ΠΑΣΠ ‘απήγαγαν’ φοιτήτρια της Πληροφορικής και μέλος της ΕΑΑΚ, την εγκλώβισαν σε καφετέρια και υπό την κάλυψη των ΜΑΤ την ξυλοκόπησαν, της έσπασαν προσωπικά αντικείμενα και της φέρθηκαν για αρκετή ώρα με χυδαίο τρόπο».

Όταν επενέβησαν άλλοι φοιτητές για να απεγκλωβίσουν την φοιτήτρια, τα μέλη της ΠΑΣΠ «επιτέθηκαν μαζί με τα ΜΑΤ πετώντας πέτρες και ξύλα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης χτυπώντας αδιακρίτως (ακόμα και περαστικούς) με καδρόνια και σιδηρολοστούς».

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλος
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://libretooth.gr/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460 Mastodon
Μετάβαση στο περιεχόμενο