Ο “Εγέρθητου” της Χρυσής αυγής λάτρης του σατανισμού, και εκλεγμένος βουλευτής

 Μέλος της κεντρικής επιτροπής στο 7ο συνέδριο του κόμματος, «υπεύθυνος ιδεολογίας του κόμματος», και απ ότι δείχνουν τα πράγματα εκλεγμένος βουλευτής με την Χρυσή αυγή για την Β’ Αθηνών.

Ο Γιώργος Γερμενής, μέλος του σατανιστικού black metal συγκροτήματος Naer Mataron, ήταν γνωστός στον χώρο του ως “Καιάδας”.

Απόσπασμα από σχετική συνέντευξη συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος για το συγκρότημα:

 

– Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;

Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν «μολύνεται» από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Όλοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. Ο Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα, όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη-ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.

– Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal

Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.

Παρακάτω μερικές σχετικές φωτογραφίες:

 

{“video”:”http://www.youtube.com/watch?v=GTOWb4zb3pk”,”width”:”560″,”height”:”315″}

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο