Θεσσαλονίκη: 4 προσαγωγές φοιτητών από την Χαλκιδική και βασανιστήρια

Αναδημοσίευση από AlterThess.gr

Ξυλοδαρμό στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης καταγγέλλει πατέρας ενός από τους 4 φοιτητές που προσήχθησαν σήμερα στην Θεσσαλονίκη από το σπίτι στο οποίο διέμεναν για τα γεγονότα του προηγούμενου Σαββάτου στις Σκουριές.

Πρόκειται για δύο αγόρια, κάτοικοι Ιερισσού οι οποίοι φιλοξενούνταν σε σπίτι στην Θεσσαλονίκη. Από χθες το βράδυ, όπως αναφέρει ο πατέρας, τα παιδιά παρακολουθούνταν ενώ σήμερα το πρωί στις 11 π.μ. εφτά άνδρες της Ασφάλειας εισέβαλαν στο σπίτι και προσήγαγαν και τα 4 παιδιά.

Στη συνέχεια τα μετέφεραν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και ενώ τα δύο κορίτσια αφέθηκαν το μεσημέρι ελεύθερα τα δύο αγόρια μεταφέρθηκαν στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης για ανάκριση και χωρίς να υπάρχει κατηγορία εις βάρος τους.

Ο πατέρας του ενός αγοριού καταγγέλλει στο alterthess.gr ότι οι αστυνομικοί έκλεισαν το παιδί του σε σκοτεινό δωμάτιο στο οποίο κάθε μία ώρα περίπου άνδρες της ασφάλειας εισέρχονταν και το χτυπούσαν με τα χέρια και το κλωτσούσαν.

Το παιδί εξαναγκάστηκε ακόμη σε λήψη γενετικού υλικού. Τα δύο αγόρια αφέθηκαν ελεύθερα το βράδυ.

Ο πατέρας του παιδιού τονίζει ότι πλέον οι κάτοικοι της Ιερισσού φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους καθώς παρακολουθούνται και δηλώνει ότι ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι προσαγωγές θυμίζει Χούντα.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο