Πίσω από την κουρτίνα


κουρτινα

Τι σου είναι η ρημάδα η ζωή, η αληθινή και όχι αυτή που υπάρχει στα τηλεοπτικά παράθυρα και στις κατασκευασμένες ειδήσεις από τα μέσα μαζικής «ενημέρωσης». Έρχεται η ώρα που τραβιέται η κουρτίνα που σκεπάζει την πραγματικότητα και παρουσιάζει μια χαλκευμένη ιστορία στη θέση της.

Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και υπάρχουν αναλλοίωτα τα βίντεο που καταμαρτυρούν όλα όσα καταγγέλλουμε  εδώ και καιρό. Αυτά που στο δρόμο είναι ολοφάνερα και τεκμηριωμένα με αδιάσειστα στοιχεία και μαρτυρίες, κάτι που στην εικονική πραγματικότητα που έχουν στήσει όλοι αυτοί, παρουσιάζονται σαν συκοφαντίες και θεωρίες συνωμοσιών.

Στο κράτος που θέλει να λέγεται κράτος, στην Ελλάδα που θέλει να λέγεται Ελλάδα, ο καθένας ότι δηλώσει είναι και ότι πουλάει προβάλλει. Χωρίς κανένας να κρίνει, να ελέγχει και φυσικά κανένας από τους προαναφερθέντες να λογοδοτεί κάπου.

Φτάσαμε λοιπόν σε αυτόν τον τόπο που ότι δηλώσεις είσαι, οι ναζί συμμορίτες που εδώ και χρόνια γράφουν και υμνούν τον «αδερφό» τους χίτλερ και περήφανα ομολογούσαν ότι έχουν εντρυφήσει και ασπαστεί την ιδεολογία αυτού, να δηλώνουν προστάτες και συμπαραστάτες του Ελληνικού λαού και μοναδικοί σωτήρες αυτού.

σβαστικα 2

Αυτοί που μετάλλαξαν τις σβάστικες σε μαιάνδρους και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς σε αρχαιοελληνικές μπούρδες, αυτοί που έγραφαν προλόγους σε βιβλία που υμνούσαν τον Εωσφόρο, κατάντησαν να σπάνε πάγκους οικονομικών μεταναστών σε πανηγύρια, για την τιμή της Παναγίας.

εν τουτω νικα

Το γρανάζι του συστήματος, αυτοί που «καθάριζαν» όπου δεν έφτανε η εντολή και ο μανδύας της κρατικής καταστολής, εκεί που τα συμφέροντα της υποκρινόμενης συντηρητικής παράταξης, χρειάζονταν στήριξη από τους γνήσιους εκφραστές του φασισμού, με τους νταβατζήδες του ρατσισμού.

αετος

Οι μάσκες πέφτουν όμως και η αλήθεια φανερώνεται. Αργά αλλά σταθερά. Προεκλογικά και στην πρώτη του εμφάνιση στο γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, ο εκφραστής της ρατσιστικής βίας και του άκρατου φασισμούς, αφού κατήγγειλε το μνημόνιο και όλους τους πολιτικούς του τόπου. Διαμαρτυρήθηκε για την μη κλήση της παράταξης του από το συγκεκριμένο κανάλι και κατονομάζοντας το όνομα του ιδιοκτήτη του σταθμού ως τον υπεύθυνο για αυτό, επειδή ο ίδιος θίγει τα συμφέροντα του.

{"video":"http://youtu.be/Qc2Y2p7d2U8","width":"560","height":"315"}

Βέβαια όλα αυτά προτού εκλεγεί βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, καθώς τώρα πρέπει να διατηρήσει τη θέση του και να ανταλλάξει χειραψίες με τον καθένα που χτυπήσει την πόρτα του, μη κοιτώντας το ποιόν αλλά και το τι αποζητά από αυτόν.

χρυση αυγη μπομπολας

Έτσι έσπευσε να δηλώσει αλληλέγγυος στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων του συγκεκριμένου εργολάβου, που τυχαίνει να είναι και βασικός μέτοχος στον τηλεοπτικό σταθμό που έβριζε αλλά και ο ίδιος που υποτίθεται ότι έθιγε τα συμφέροντα του. Και αποφασίζει να στηρίξει τις λοιπές «επενδύσεις» του εκτός από τον τηλεοπτικό σταθμό και τις εφημερίδες που διαθέτει.

 χρυση αυγη μεταλλεια

Από τη μιά τον βρίζουν, από την άλλη τον στηρίζουν, στηρίζοντας τους υπαλλήλους τους στο πιο αμφιλεγόμενο και πιο καταστροφικό έργο που θα μπορούσε να γίνει στον τόπο μας. Συνένοχοι στο έγκλημα κατά της Χαλκιδικής και των κατοίκων της, εχθροί των εργολάβων μόνο στα λόγια και στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Σίσυφος

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο