Ο Ναζί της διπλανής πόρτας

Ο νοσταλγός του Χίτλερ είναι δίπλα σου, κάνετε ψώνια μαζί, περιμένει στην ουρά της τράπεζας, βάζει μουσική το βράδυ, βλέπει τηλεόραση.. Φυσιολογικός άνθρωπος θα μου πεις, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Πίσω όμως κρυβεται κάτι πολύ μεγάλο, κατακριτέο και απογοητευτικό. Ο κατά τ’άλλα συμπαθέστατος και φυσιολογικός ανθρωπάκος υιοθετεί φασιστικές και ρατσιστικές απόψεις και είναι φίλος σου επειδή δεν είσαι απέναντι του η επειδή δεν έχετε ανταλλάξει απόψεις. Ειναι ο ίδιος που κάθε κυριακή πάει εκκλησία και υμνεί το θεό την ώρα που το μίσος που έχει για άλλους κατώτερους(!!) λαούς ξεπερνάει κάθε όριο.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

.. Θα σου πει ο -όπως τον ονομάζω- “Ναζί της διπλανής πόρτας”. Καμία κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα, μας έκλεψαν και μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση. Κατέστρεψαν την Ελλάδα με τους αλλοδαπούς εγκληματίες που μας κουβάλησαν, φάγανε πόσα εκατομμύρια για να είναι μες τη χλίδα…. Κοντολογίς μας κορόιδεψαν μπροστά στα μούτρα μας. Έχουν δίκιο (εκτός από τους “αλλοδαπούς εγκληματίες”) και με βρίσκουν σύμφωνο. Η εξαθλίωση και το χαμηλό βιωτικό επίπεδο, έκαναν το Ναζί της διπλανής πόρτας, να θυμηθεί από που προήλθε και ότι η Ελλάδα θα μείνει ζωντανή ως το τέλος! Ξύπνησαν τα εθνικιστικά του φρονήματα και άρχισε σταυροφορία εναντίον όλων για την εξύψωση της Ορθοδοξίας μέχρι τα πέρατα του κόσμου..! Ωραία όλα αυτά μικρέ απαίδευτε εθνικιστή αλλά ας προσγειωθούμε στη πραγματικότητα. 

Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Παραμένει ανεκδιήγητο να θεωρείσε ανώτερος από άλλους ανθρώπους. Δε μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχουν οι φασίστες στο μυαλό τους, πάντως ένα είναι σίγουρο: Τα πολιτικά τους πιστεύω θα καταστρέψουν την ήδη ταλαιπωρημένη χώρα. Εκτός του ότι δεν υπάρχει κανένας (κατά την άποψη μου) λόγος να είσαι περήφανος που γεννήθηκες Έλληνας (όποιος θέλει να μάθει γιατί ας ανατρέξει στο προηγούμενο μου post “η γενετική τυχαιότητα δεν είναι υπερηφάνεια) είναι και υποκριτικό να αφομοιώνεις τέτοιες ιδεολογίες τη στιγμή που η Ελλάδα έχει υποφέρει από τους Ναζί. Με τι μυαλό ακριβώς σκέφτονται και κάνουν όνειρα για άριες φυλές και γενοκτονίες λαών; Αυτοί οι άνθρωποι(;) είναι επικύνδυνοι και θα έπρεπε να παραμείνουν στο περιθώριο της κοινωνίας. Τα εκλογικά αποτελέσματα βέβαια, δείχνουν ότι η παιδεία έχει αποτύχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ και ότι όχι μόνο δε φεύγουν αλλά ότι και μέσα σε 3 χρόνια (σε δημοτικές εκλογές) τριπλασίασαν το ποσοστό τους! Κρίμα… Κρίμα γιατί ζω σε αυτή τη χώρα και πρέπει να ανέχομαι τους μηδενιστές της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης (την επιλεκτική αλληλεγγύη δε τη δέχομαι).

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Τίποτα. Τα εθνίκια έχουν ήδη προσηλυτιστεί και όταν αρχίζουν και νιώθουν πως έχουν άδικο ουρλιάζουν και ωρύονται. Είναι σαν να πηγαίνεις να μιλήσεις σε 2 μηνών μωρό: Εσύ θα μιλάς αλλά το μωρό σε κάποια στιγμή θα αρχίσει να κλαίει και να σε γράφει κανονικότατα. Αυτό που μας μένει να κάνουμε είναι να οπλίσουμε τις νέες γενιές με τις σωστές ηθικές αξίες και το κυριότερο με ανθρωπιά και ταπεινότητα.

Ο Ναζί της διπλανής πόρτας θα συνεχίσει να ακμάζει. Βγήκε από τον βούρκο της κοινωνίας και προσπαθεί να καθαρίσει τη κοινωνία με χέρια γεμάτα λάσπες και αίματα για αυτό, πριν πάτε να ψηφίσετε τον συγκεκριμένο αναλογιστείτε το τι ακριβώς υποστηρίζετε και το κυριότερο κάντε την αυτοκριτική σας. Αν οι εθνικιστές νικήσουν, για όσα ακολουθήσουν μετέπειτα θα είστε συνένοχοι όπως ήσασταν τόσα χρόνια με τον μακρόχρονο δικομματισμό που γονάτισε την Ελλάδα.

b2ap3_thumbnail_nonazis.png

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο