Και δεύτερο παλαιστίνιο αγόρι αγνοείται στην Ιερουσαλήμ.

 

 Παρασκευή 4, Ιουλίου 2014

Ένα παλαιστίνιο παιδί εξαφανίστηκε στην Ανατολική Ιερουσαλήμ νωρίς την Παρασκευή, όπως αναφέρει μια τοπική εφημερίδα, δύο ημέρες αφού ένας έφηβος απήχθη και δολοφονήθηκε από ύποπτους εποίκους .

Το πρακτορείο ειδήσεων Wafa ανέφερε πως το13χρονο αγόρι, εθεάθη τελευταία φορά να περπατά κοντά σε ένα τζαμί στην γειτονιά Wadi al-Joz περίπου την αυγή.

Μάρτυρες δήλωσαν στο πρακτορείο, ότι είδαν ένα αυτοκίνητο εποίκων να κινείται στην περιοχή την ίδια ώρα που το αγόρι εξαφανίστηκε.

Η ισραηλινή αστυνομία εξέταζει πλάνα CCTV από τις κάμερες που έχουν τοποθετήθεί στην περιοχή για να δουν, εάν το παιδί απήχθη, αναφέρεται στο ρεπορτάζ.
Σε ένα άλλο περιστατικό, αναφέρθηκε από μάρτυρερς, ότι  μια ομάδα εποίκων την Πέμπτη το βράδυ προσπάθησαν να απαγάγουν ένα 7χρονο αγορί από την παλαιστινιακή γειτονιά της Ιερουσαλήμ Beit Hanina.
Το πρακτορείο ειδήσεων Ma’an, ανέφερε ότι μέλη της οικογένειας του Mohammed al-Kiswani κυνήγησαν τέσσερις εποίκους, οι οποίοι προσπάθησαν να αρπάξουν το αγόρι, καθώς έπαιζε έξω, μετά το τέλος της νηστείας του Ραμαζανιού.
   Τα γεγονότα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα, που η οικογένεια του 16χρονου Mohammed Abu Khudair προετοιμαζόταν να θάψει το παιδί της, δυο μέρες αφού απήχθη και δολοφονήθηκε στην Ιερουσαλήμ.

Το απανθρακωμένο πτώμα του Abu Khudeir ανακαλύφθηκε σε ένα δάσος, κάποιες ώρες αφότου η οικογένειά του ανέφερε την εξαφάνισή του.

Βίντεο κλειστού κυκλώματος από την απαγωγή της Τετάρτης, δείχνει ισραηλινούς εποίκους να αναγκάζουν τον έφηβο, να μπει σε ένα αυτοκίνητο και φεύγουν με μεγάλη ταχύτητα.
Εκατοντάδες Ισραηλινοί βγήκαν στους δρόμους την Τρίτη φωνάζοντας «θάνατος στους Άραβες» αφού ανακαλύφθηκαν οι σοροί των τριών Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη.

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί μια  διαδικτυακή «καμπάνια μίσους» ο λαός του Ισραήλ απαιτεί εκδίκηση («The people of Israel demand revenge»), η οποία έχει κατακλύσει τα social media του Ισραήλ. Οι χρήστες δημοσίευουν φωτογραφίες τους όπου με διάφορους τρόπους ζητούν «εκδίκηση» για τη δολοφονία τρίων ισραηλινών εποίκων . Στις σελίδες αυτές συμμετέχουν και ισραηλινοί στρατιώτες ζητώντας τη θανάτωση των παλαιστινίων.  

(πηγές : http://english.al-akhbar.com/content/palestinian-boy-goes-missing-jerusalem-report

http://www.maannews.net/eng/Default.aspx)
(μετάφραση: Sylvia )

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο