#GDtrial | Βίντεο: Η προαναγγελία της επίθεσης στο στέκι Συνεργείο από τον Η. Παναγιώταρο

Είναι Φεβρουάριος του 2013 και ο Ηλίας Παναγιώταρος, βουλευτής της Χ.Α. παραβρίσκεται σε εκδήλωση της Τ.Ο. του κόμματος.

Η εκδήλωση βιντεοσκοπείται από την ίδια την οργάνωση και ανεβαίνει στο http://xryshayghnp.blogspot.gr. Στο εν λόγω βίντεο και συγκεκριμένα στο 4:56 ζητάει, του φέρνουν, και επιδεικνύει, έντυπα του Συνεργείου μιλώντας για «προπαγάνδα» ενώ αργότερα στο 9:09 λέει επι λέξει «Οσονούπω, θα κάνουμε πολύ δυνατή παρουσία στην Ηλιούπολη» με μέλη της Χρυσής Αυγής να ακούγονται από κάτω να λένε «Ναι, εκεί χρειάζεται» ενώ στη συνέχεια ο Βουλευτής της Χ.Α. λέει «Όπως κάναμε και στο παρελθόν…»

Βίντεο με μέρος τη ίδιας ομιλίας αναρτήθηκε και από το notia press στο οποίο φαίνεται να βρίσκεται στο πλευρό του το στέλεχος της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου, Χάρης Μέξας, γνωστός από το ντοκιμαντέρ της Αντζελίκ Κουρούνη «Χρυσή Αυγή – Προσωπική Υπόθεση»

Η προαναγγελία έρχεται όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις (Αιγύπτιοι αλιεργάτες, Συνδικαλιστές ΠΑΜΕ) κάποιους μήνες πριν την επίθεση στο Συνεργείο ή οποία έγινε στις 10/07/2013 ενώ ήδη ο Π. Δρυμιλής, μέλος του Συνεργείου και μάρτυρας στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε οτι και στο παρελθόν είχε υπάρξει επίθεση με μολότωφ στον εν λόγω χώρο.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο