Party οικονομικής ενίσχυσης για τη δίκη των 3 αντιφασιστών

Party οικονομικής ενίσχυσης για τα έξοδα της δίκης των 3 αντιφασιστών, Παρασκευή, 26/05, 9μμ στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου.

Στις 21/03 συνελήφθησαν 3 αντιφασίστες κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης και μετά από 36 ώρες κράτησης στη ΓΑΔΑ και έρευνα στα σπίτια τους, περνάνε δίκη για καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων που συνέβη 1 ώρα νωρίτερα και χιλιόμετρο μακριά. 

Η προσπάθεια του κράτους να φανεί άξιος συμπαραστάτης στην ανασυγκρότηση της Χρυσής Αυγής και να την ”παρηγορήσει” από τις σφοδρές αντιφασιστικές ήττες που έχει δεχθεί στο τελευταίο διάστημα, θα πέσει στο κενό. 
Το αντιφασιστικό κίνημα που έχει αντιμετωπίσει νικηφόρα κάθε απόπειρα ανασύστασης του βασικού εκφραστή του φασισμού στην ελληνική πραγματικότητα θα κερδίσει και αυτή την πολιτική μάχη, οι αγωνιστές θα αθωωθούν και θα κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην τελική Αντιφασιστική Νίκη.

Η καμπάνια στήριξης των 3 αντιφασιστών θα πλαισιωθεί με συγκέντρωση αλληλεγγύης και μικροφωνική στις 27/05, 12μμ, Εθνικής Αντιστάσεων και Καραθεοδωρή στο Περιστέρι, πίσω από το δημαρχείο και θα καταλήξει με συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τρίτη στις 30/05, 9πμ, στην Ευελπίδων. Ψηφίσματα στήριξης διαφόρων συλλογικοτήτων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο