Μήνυμα του Στράτου Δασκαρόλη μέσα από το κρατητήριο

Ο 47χρονος άνεργος Στράτος Δασκαρόλης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 42 ημερών επειδή δεν πλήρωσε διόδια πριν από μερικά χρόνια.

Την ποινή την επέβαλε το πταισματοδικείο Καλαμάτας. Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος, ως προσωπική στάση αντίστασης, αρνήθηκε να πληρώσει τα πρόστιμα (2.400), τα έξοδα της δίκης καθώς και τις ημέρες φυλάκισης του και οδηγήθηκε στην φυλακή.

Η δήλωση:

Σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Βρίσκομαι για τέταρτη μέρα κρατούμενος στα κρατητήρια του Α.Τ. Καλαμάτας άδικα και παράνομα γιατί έκανα το καθήκον μου απέναντι στην χώρα και το σύνταγμα της. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι απλά δεν καταργεί τα διόδια που αυξάνονται και πληθύνονται αλλά διατηρεί τα νομικά πλαίσια που ποινικοποιούν τις αντιδράσεις όσων αρνούνται να δώσουν λεφτά στους ιδιώτες που λυμαίνονται τους δημόσιους δρόμους και το οδικό δίκτυο.

Μου δίνετε πολύ δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα ενάντια στους εξουσιαστές της Ελλάδος που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό και πουλάνε την πατρίδα μας. Ο αγώνας που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαι ο πρώτος και ο τελευταίος που φυλακίζεται για τέτοιους λόγους. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και σας υπόσχομαι ότι θα ανταποδώσω με σκληρό και αμείωτο αγώνα όταν με το καλό βγω από εδώ σε 38 μέρες

Στράτος Δασκαρόλης
Α.Τ. Καλαμάτας
30 Σεπτεμβρίου 2017

+++

 Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τον Στράτο Δασαρόλη σε δήλωση του:

 

 

omada-stiriksis

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο