Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

 



H zougla.gr για λόγους δεοντολογίας δεν πρόκειται να παραδώσει τους κωδικούς IP των υπολογιστών από τους οποίους αναρτήθηκαν τα σχόλια για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Παρά τις έμμεσες και άμεσες απειλές του κ. Πάγκαλου πώς θα απευθυνθεί στην Δικαιοσύνη.



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=214693&cid=4

Διαβάστε και εδώ  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=215219&cid=24 στο σημείο που ο ίδιος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δηλώνει :
“Το μπλογκ -όπως όλοι γνωρίζουν- παρέχει το πλεονέκτημα της ανωνυμίας στους πολίτες που εκφράζουν -ακραία πολλές φορές, είναι αλήθεια- τη γνώμη τους για πρόσωπα και πράγματα.

Ο κ. Πάγκαλος επιμένει να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα, από τον οποίο δεν έχουν εξαιρεθεί οι περισσότεροι ηγέτες του κόσμου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, πολιτικοί, καλλιτέχνες και πολλά δημόσια πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένης και της ταπεινότητάς μου...

Ποτέ κανένας δεν διανοήθηκε να στραφεί εναντίον των πολιτών, απαιτώντας την ηλεκτρονική τους ταυτότητα. Το έπραξε μόνο ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αγνοώντας προφανώς βασικούς κανόνες της επικοινωνίας.”

 και παρακάτω στο ίδιο άρθρο:

“Δεν θα συνέβαινε το ίδιο εάν ο θιγόμενος ήταν πολίτης της καθημερινότητας και δεν έφερε αξιώματα.”

alt

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο