Αρχική Θέματα ΔΗΜΑΡ

ΔΗΜΑΡ

Διάσημες ρήσεις

Πηγή: http://networkedblogs.com/F2sL2

Διάσημες Ρήσεις

  * Επαναδιαπραγμάτευση http://news247.gr/eidiseis/politiki/samaras_epanadiapragmateysh_otan_veltiwsoyme_th_thesh_ths_xwras.1866345.html   Όσον αφορά το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης, ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι αυτή θα γίνει μόλις βελτιωθεί η θέση της χώρας, όταν δηλαδή εφαρμοστούν αυτά που πρέπει να εφαρμοστούν και η Ελλάδα πιάσει τους στόχους της.   Νομίζω πως κατι περί εφαρμογής το κάναμε.         * Απαγκίστρωση και ταυτόχρονα επιμήκυνση. Δεν χωρά λινκ εδώ, αφήνεται στην φαντασία σας πως παντρεύονται δύο αντίθετες έννοιες       * Αν θέλετε να γελάσετε όμως λιγο διαβάστε αυτό: (διανθίζω με εικονίτσες, σχόλια και links)      

Το ανθρωπιστικό φορτίο του Estelle & οι επιβάτες του σε κατάστρωμα...

Καθώς το Estelle συνεχίζει την πορεία του προς την θάλασσα της Παλαιστίνης με σκοπό να σπάσει τον Ισραηλινό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας, δόθηκαν...

Περιστατικό με τον υπουργό Μανιτάκη (της ΔΗΜΑΡ) και συνέχεια στο αστυνομικό...

Πηγή: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1417766

Σοβαρότατο περιστατικό με τον υπουργό Μανιτάκη (της ΔΗΜΑΡ) και συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα!!! Εμπλοκή εισαγγελέα και αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας... (δείτε 2 βίντεο)... Τελικά ζήτησαν "συγγνώμη για την ταλαιπωρία"!!! Αξίζει να το διαβάσετε, η τρομοκρατία της αστυνομίας και του υπουργού ΔΕΝ πέρασε!!! (Δείτε 2 βίντεο)

Σοβαρότατο περιστατικό με τον υπουργό Μανιτάκη (της ΔΗΜΑΡ) και συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα!!! Εμπλοκή εισαγγελέα και αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας... (δείτε 2 βίντεο)... Τελικά ζήτησαν "συγγνώμη για την ταλαιπωρία"!!! Αξίζει να το διαβάσετε, η τρομοκρατία της αστυνομίας και του υπουργού ΔΕΝ πέρασε!!!

Mastodon