θέατρο
Για την συγκέντρωση στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ ενάντια στις φασιστικές παρενοχλήσεις
Ανακοίνωση εργαζομένων θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Αντιφασιστική παρέμβαση έξω από το Θέατρο Ακροπόλ
Θεατρική παράσταση: «Στη Φυλακή του Χρόνου»
Επέμβαση αστυνομίας για διακοπή ρεύματος στο «ΕΜΠΡΟΣ»
«Καληνύχτα και καλή τύχη»
Η Α.Κ.ΣΠ.Α. πηγαίνει θέατρο
Λυσιστράτη: αρχαίο δράμα και σύγχρονη μεταμοντέρνα αντίδραση
Αυλαία με performance για την Έκθεση “ΦΩΣ” στην Ελευσίνα
Θεατρική παράσταση “ο άσχημος” στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Γαλατσίου “Στέγαστρο”
Εκδόσεις Γαβριηλίδη Κυριακάτικες ΠαιδοΣυναντήσεις
[nomáδes artcore]: [project 3] ΘΛΙΨΗ
Συζήτηση: Οι πολλαπλές αναγνώσεις και ερμηνείες της τραγωδίας «Αντιγόνη»
Η Μέθοδος της Κυρίας Μαργαρίτας
Ψέματα ή αλήθεια – Θεατρική Παράσταση
Υποστηρίξτε το “Εμπρός”
Θεατρική παράσταση για παιδιά: Ένας αλλιώτικος γάτος.
Istanbouli Theater: Μια φωνή από την Παλαιστίνη στην Ευρώπη
Μια φωνή από την Παλαιστίνη στην Ευρώπη: To Istanbouli Theater ξεκινά την Ευρωπαϊκή περιοδεία του για το το 2013, από την Ισπανία και την Πορτογαλία.
"Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, χωρίς εξαίρεση", λέει ο Λιβανέζος ηθοποιός και σκηνοθέτης, παλαιστινιακής καταγωγής,Kassem Istanbouli . " Η υποβάθμιση των ανθρώπων, δηλαδή να βλέπεις τους άλλους ανθρώπους βάσει των στερεοτύπων ή των αριθμών, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποια ανθρώπινα όντα που είναι διαφορετικά από εμάς, δεν δικαιούνται τα ίδια δικαιώματα που έχουμε εμείς. Το Θέατρό μου θέλει να ενσαρκώσει τους 'άλλους ανθρώπους', ως εκ τούτου αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρουσιάζω τη δουλειά μου σε διάφορες χώρες του κόσμου."
Οι θεατρικές παραγωγές του Kassem Istanbouli, επικεντρώνονται στο να δίνουν φωνή στις ιστορίες αυτών που αγωνίζονται να επιβιώσουν. Σχεδόν πάντα μέσω της μαύρης κωμωδίας πετυχαίνει να φέρει ένα χαμόγελο στα πρόσωπά των θεατών, ενώ από κάτω βρίσκεται η τραγωδία. Ως ηθοποιός και σκηνοθέτης του Θεάτρου Istanbouli έχει παίξει και σκηνοθετήσει τα έργα: Πικνίκ στην Εξοχή, Koum Yaba, Hawamish, Το δικαστήριο του Asha'b, Zanka, Experiencia del Mural και άλλα.