Αρχική Θέματα Μνημόνιο

Μνημόνιο

Γερμανίδα προσφεύγει στη Χάγη για να καταγγείλει το ελληνικό σύστημα υγείας

Mια Γερμανίδα ακτιβίστρια, η Sarah Luzia Hassel-Reusing,προσφεύγει στο διεθνές ποινικό δικαστήριο ζητώντας ευθύνες για το σύστημα υγείας της Ελλάδας και κάνει έκκληση στον ελληνικό...

Σεβασμός, όχι ανοχή.

Πρώτη φορά, από τότε που ξεκίνησε να παίζεται αυτή η κακόγουστη φάρσα – παρωδία της συγκυβέρνησης, πάρθηκε μια απόφαση χωρίς να έχει δώσει την εντολή ο γνωστός σε όλους μας σοφός παντογνώστης, Αντωνάκης.

undefined

Διάσημες ρήσεις

Πηγή: http://networkedblogs.com/F2sL2

Διάσημες Ρήσεις

  * Επαναδιαπραγμάτευση http://news247.gr/eidiseis/politiki/samaras_epanadiapragmateysh_otan_veltiwsoyme_th_thesh_ths_xwras.1866345.html   Όσον αφορά το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης, ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι αυτή θα γίνει μόλις βελτιωθεί η θέση της χώρας, όταν δηλαδή εφαρμοστούν αυτά που πρέπει να εφαρμοστούν και η Ελλάδα πιάσει τους στόχους της.   Νομίζω πως κατι περί εφαρμογής το κάναμε.         * Απαγκίστρωση και ταυτόχρονα επιμήκυνση. Δεν χωρά λινκ εδώ, αφήνεται στην φαντασία σας πως παντρεύονται δύο αντίθετες έννοιες       * Αν θέλετε να γελάσετε όμως λιγο διαβάστε αυτό: (διανθίζω με εικονίτσες, σχόλια και links)      

Το όπλο της λανθασμένης πρόβλεψης

Πηγή: http://histologion-gr.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

Επ' αφορμή της νικηφόρου μάχης του πακέτου λιτότητας και της σίγουρης επιστημοσύνης με την οποία ο Υπουργός Οικονομικών μετέφερε την αισιοδοξία του, ας εξετάσουμε τις βάσεις της και την προϊστορία των επισήμων εκτιμήσεων για την πορεία της Οικονομίας της χώρας μας στα χρόνια της κρίσης:

Sins of Comission

Από το Real World Economics Review, o Jesse Frederik, στο άρθρο του "Folly from Olly. The disasterous quality of the economic predictions of the European Commission" κάνει την παρακάτω παρατήρηση σε ότι αφορά τις προβλέψεις της Κομισιόν για τις επιδόσεις της Ελληνικής οικονομίας, κατά την διάρκεια του Μεγάλου Ελληνικού Κραχ, την οποία μετάφρασα στα Ελληνικά (χωρίς την άδεια του συγγραφέα, ελπίζω στην κατανόησή του λόγω της πιεστικής επικαιρότητας):


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ OMNIATV (ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το οριστικό ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών στους ιδιώτες από το μαύρο μέτωπο Συγκυβέρνησης - Τρόικας, φάνηκαν ήδη οι πρώτες συνέπειες...
Mastodon