Αρχική Θέματα NSA

NSA

NSA, to protect and infect

Πηγή: http://rt.com/usa/appelbaum-30c3-nsa-snowden-986/ Ομιλία: http://www.youtube.com/watch?v=b0w36GAyZIA Appelbaum: η εκφοβιστική NSA θα σε κατασκοπεύει με κάθε δυνατό τρόπο Ο ερευνητής θεμάτων ασφαλείας Jacob Appelbaum (twitter: @ioerror) αποκάλυψε λεπτομέρειες που αποκαλεί “αποκαρδιωτικά...

Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο μήνυμα από τον Edward Snowden #Video (ελλ.υποτιτλ.)

"Τα πράγματα σήμερα είναι χειρότερα από όσα περιγράφει ο Όργουελ στο βιβλίο του "1984"Το Βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι Channel 4 δημοσιοποίησε ένα βίντεο με μήνυμα...

ωτακουστές

b2ap3_thumbnail_BXwJe6nIYAEtRkA.jpg-large.jpg

"I know what you are about to do with Greece" via @MerkelsCell

Σοβαρά τώρα, ας πούμε ότι είσαι η Μέρκελ. Ηγείσαι του πιο ισχυρού κράτους στην ΕΕ, συνδιαλέγεσαι καθημερινά με τους μεγαλύτερους πολιτικούς και οικονομικούς ηγέτες του πλανήτη, συνδιαμορφώνεις το μέλλον του οικονομικού και κοινωνικοπολιτικού συστήματος του πλανήτη (έστω μεσοπρόθεσμα) κ.ο.κ.

Και έχεις την ψευδαίσθηση ότι δεν προσπαθούν να σε παρακολουθήσουν, όχι απλά οι "εχθροί", οι άσπονδοι φίλοι, αλλά και οι σύμμαχοί σου; Πόσο μάλλον οι μεγάλοι οικονομικοί παίκτες, που ενδεχομένως είναι και οι άτυποι εργοδότες σου.

Σε τέτοιες θέσεις, ούτε κάτω από το μαξιλάρι σου δεν μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει συσκευή παρακολούθησης. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει. Επειδή εάν η Άνγκελα βήξει και πνιγεί στον ύπνο της, και κατ'επέκταση δεν πάει την άλλη μέρα στο γραφείο της, θα επηρεαστεί το χρηματιστήριο και κάποιοι θα χάσουν πολλά εκατομμύρια.

Mastodon