10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Εμμονή Ισλάμ με Παρθένες: Πολιτική επικυριαρχία, Θρησκευτική βλακεία, Σκοταδισμός σε Κατεχόμενη Β.Κύπρο

Εμμονή Ισλάμ με Παρθένες: Πολιτική επικυριαρχία, Θρησκευτική βλακεία, Σκοταδισμός σε Κατεχόμενη Β.Κύπρο

Η σεξουαλική ζωή, αλά Ισλάμ στα Κατεχόμενα! “72 γυναίκες για τους κακούς,100 για πιστούς”

Είναι γνωστή και πολλάκις έχει απασχολήσει τους αναλυτές η άνοδος του Ισλάμ και ο καθοριστικός ρόλος του Πολιτικού Ισλάμ στις χώρες της Αφρικής, Μέσης Ανατολής και Ασίας. Επίσης, δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς μια σημαντική αύξηση στην εκδήλωση ανάλογων σκοταδιστικών ανορθολογικών αντιλήψεων στη χριστιανική Δύση, στα Βαλκάνια και τη Ρωσία. Ας κρατήσουμε ότι ακόμη και στο καταρρέον Ευρωπαϊκό οικοδόμημα, οι κυβερνήσεις και οι λουστραρισμένοι-υπεροπτικοί χαρτογιακάδες των Βρυξελών θέλησαν να του δώσουν χριστιανικό χαρακτήρα, παρουσιάζοντας το τελευταίο στοιχείο ως μια από τις αιτίες αποκλεισμού της Τουρκίας.

Όμως η Τουρκία του Ερντογάν μπορεί να μένει εκτός Ευρώπης, αλλά στρέφεται στον Καύκασο, στη Μέση Ανατολή και φυσικά παίζει τον ιδιαίτερο κατοχικό της ρόλο στη Βόρεια Κύπρο.

Άφωνος μένει κανείς από το απίστευτο ρεπορτάζ της τουρκοκυπριακής εφημερίδας AFRIKA, το οποίο εντοπίσαμε στα πάντα ενημερωμένα tourkikanea.gr.

Η εφημερίδα, η οποία συχνά ασκεί κριτική στον Ερντογάν και το κόμμα του το AKP, αναφέρεται στην επιβολή σκληρών κανόνων του Ισλάμ και στην Κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο, αποκαλύψεις που δικαιώνουν όσους ήταν επικριτικοί και αρνητικοί στο κόμμα αυτό της μουσουλμανικής τουρκικής αστικής τάξης και αμφισβήτησαν τον προοδευτικό προφίλ που προπαγανδιστικά προέβαλλε. Ταυτόχρονα, αποδεικνύεται ότι στην Κύπρο δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει Λύση στη βάση των συμφερόντων του Ε/Κ-Τ/Κ λαού, αλλά επί της ουσίας παρατείνεται και παγιώνεται η διχαστική-διχοτομική κατάσταση που επέβαλαν οι δύο Μητέρες Πατρίδες, Ελλάδα και Τουρκία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Τούρκος υπουργός είπε πως “ότι υπάρχει στη Τουρκία θα υπάρξει και εδώ“, δηλαδή στα κατεχόμενα. Η σύμπτωση είναι ότι ο πατέρας του συγκεκριμένου υπουργού έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο ¨Η σεξουαλική ζωή με βάση το Ισλάμ¨, όπου περιγράφει στο βιβλίο τον παράδεισο των Μουσουλμάνων, σαν να πήγε και τον είδε:

«Δύο κατηγορίες, η πάνω και η κάτω υπάρχουν στον παράδεισο !. Στους άντρες που θα εισέρχονται στην κάτω κατηγορία θα δίνονται 72 γυναίκες την μέρα!. Και σε αυτούς που θα είναι τέλειοι μουσουλμάνοι θα δίνονται 100 παρθένες την μέρα! Για να ανταποκριθεί σε αυτές κάθε άντρας θα έχει την ισχύ 100 αντρών. Και τις 100 παρθένες ¨χαλάστε¨ τες όσο θέλετε, αυτές θα συνεχίσουν να παραμένουν παρθένες!”

Το πιο ωραίο; Αυτό το βιβλίο θα διδάσκεται στη θεολογική σχολή του πανεπιστημίου των κατεχομένων!

Μετά από αυτά, γιατί να καθόμαστε και να σκάμε για τη Διαμαντοπούλου, το Βενιζέλο, το Σαμαρά και τον Καρατζαφύρερ, την Τρόικα και το ΔΝΤ;

Ή αλλιώς, ο καπιταλισμός «ελευθερώνει», από κάθε ανθρώπινη και λογική διάσταση τον κόσμο της εργασίας. Δέξου αγόγγυστα την εκμετάλλευση, την πείνα και ανέχεια, αδιαφόρησε για τον κοινωνικό πλούτο που παράγεις και που ελάχιστοι αστοί γεύονται, και ετοιμάσου για τον Παράδεισο που σε περιμένουν ποτάμια πιλάφια και για τιμωρία 72 παρθένες, αν δεν είσαι καλός Μουσουλμάνος.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο