Αρχι-μπάτσος αφαίρεσε στοιχεία δικογραφίας (!!!), της δικιάς του??

Η είδηση έρχεται από το tvxs, όπου εξιστορείται το παρακάτω:

Ενας τρομερός υπερ-αρχι-μπάτσος αφαίρεσε από φυλασσόμενο χώρο τοπικού μπατσάδικου μια χάρτινη σακούλα. Αυτή περιείχε ένα κουτί με 74 γραμμάρια κοκαίνης.

Εδώ ακολουθούν διάφορα περίεργα:

-H τσάντα είχε γραμμένο απέξω το ονοματεπώνυμό του.

-Μέσα στην τσάντα υπήρχε απόδειξη των ΚΤΕΛ με το επώνυμό του.

-ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ  ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Η ερώτηση είναι απλή, τι είναι πιό περίεργο από τα τρία???


Το δημοσίευμα επί λέξει είναι:

Συνελήφθη τη Δευτέρα ένας αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση κατάσχεσης, παραβίαση φύλαξης της Αρχής, κλοπή πειστηρίων, υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος. Ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας, ο αρχιφύλακας εισήλθε προχθές το πρωί χωρίς έγκριση στον ειδικό χώρο φύλαξης πειστηρίων της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, που βρίσκεται στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας και μετά την αποχώρηση του διαπιστώθηκε η απώλεια χάρτινης τσάντας, που αποτελούσε πειστήριο σε υπόθεση ναρκωτικών, που βρισκόταν υπό αστυνομική διερεύνηση.
 
Συγκεκριμένα, η χάρτινη τσάντα είχε κατασχεθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αργοστολίου, την 10-12-2011 σε χώρο του ΚΤΕΛ Αργοστολίου, καθώς περιείχε κουτί με ποσότητα κοκαΐνης 74 γραμμαρίων περίπου. Στο εξωτερικό μέρος της τσάντας αναγράφονταν ονοματεπώνυμο όμοιο με τα στοιχεία του Αρχιφύλακα, καθώς και απόδειξη μεταφοράς μικροδεμάτων, με παραλήπτη επώνυμο όμοιο με αυτό του Αρχιφύλακα.
 

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο