crowdfunding

Για τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης #trafficking_ilioupoli

Εργασιακό δελτίο

Οι 19 εργαζόμενοι στην εργοστασιακή μονάδα της εταιρείας ΑΒΕΛΟΝ ΑΕ καταγγέλουμε την κατάφωρη παραβίαση των εργασιακών μας δικαιωμάτων από την εργοδότρια εταιρεία, η οποία συνεχίζει να μην μας καταβάλει τις νόμιμες αποδοχές μας για 8 μήνες, ενώ, ταυτόχρονα, δεν μας κατέβαλε και το επίδομα Χριστουγέννων.

Καταρέει το σταριλήκι στην Ελλάδα

 

O Kωστόπουλος, αφού έδωσε μερικά ξεροκόματα αντί για δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ, για να γλυτώσει τη φυλακή, έκλεισε σήμερα το περιοδικό PEOPLE και προσπαθεί να πουλήσει άλλα δύο στο Φιλιππόπουλο. Επίσης έχουν απεργία οι εργαζόμενοι σε τρία από τα ραδιόφωνα που έχει, ο ένας αυτός μάγκας ΠΑΡΑΝΟΜΑ εδώ και χρόνια. Φυσικά θα συνεχίσει το σόου στα παγάκια μετά συζύγου.

 

Ο Γαβαλάς, συνελήφθει σήμερα για δεύτερη φορά, γαι οφειλές στο δημόσιο, που ανέρχονται  στο χρηματικό ποσό των 7.597.233,96 ευρώ, θα τον παραπέμψουν  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακόμη, μερικοί δημοσιογράφοι με ακριβό κασε που ως τώρα μας διαμόρφωναν γνώμη απολύονται σαν την Μάγδα Παπαγιάννη του Ελεύθερου Τύπου.

 

-Εργολάβος της ΔΕΗ έκανε διάρηξη για να κόψει παροχή ρεύματος. Η εταιρία OMSSE PROVISION Τεχνικοί ασφαλείας (!!!), όπως αυτοπροσδιορίζονται,  με έδρα την Χαλκίδα, οδός Ν. Φαβιέρου 9, Τ.Κ. 34100, Τηλ.: 2221082770, έχουν αναλάβει και την εκτέλεση αντίστοιχων εντολών στις περιοχές  ( Ν. Ψυχικό, – Μαρούσι – Πεύκη κ.α.). Η συγκεκριμένη εταιρία προχώρησε στη διακοπή σύνδεσης ρεύματος σε συμπολίτη μας στο Ν. ΨΥΧΙΚΟ, επί της οδού Μπουμπουλίνας, παραβιάζοντας τον κλειδωμένο ιδιωτικό χώρο του ιδιοκτήτη προκειμένου ο τεχνικός τους να φτάσει μέχρι τον μετρητή.

 

Ακόμα απλήρωτοι οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ !!!Μερικοί βολευτές ετοιμάζονται για οργανωμένη διαμαρτυρία. Ο λόγος είναι απλός, τους κρατάνε 500 ευρό το μήνα από τον καθένα για να συμπληρώσουν τη μισθοδοσία, μόνο που οι υπάλληλοι πήραν μόνο το δώρο Χριστουγέννων, τους χρωστάνε 2 μήνες και πάνε για τρίτον.

 

-Προς έκδοση απεργιακού φύλλου στην “Ελευθεροτυπία”. Συνελεύσεις στα επί μέρους τμήματα της “Ελευθεροτυπίας” αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας, αφού ολοκληρώθηκε πριν λίγο η πολλοστή συνέλευση δημοσιογράφων της εφημερίδας.
Σ’ αυτές θα κληθούν να αποφασίσουν για την έκδοση απεργιακού φύλλου, το οποίο θα κυκλοφορήσει έως 15 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το δικαστήριο για την υπαγωγή της “Χ. Κ. Τεγόπουλος” στο άρθρο 99.

 

-Πρόγραμμα ανακύκλωσης ανέργων, με τους δήμους στη μέση, για 625 ευρό το κεφάλι.Την έναρξη των προγραμμάτων αυτεπιστασίας που ανοίγουν το δρόμο της απασχόλησης σε δήμους της χώρας για 120.000 άνεργους έως το 2014 (35.000 από φέτος το Φεβρουάριο) ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης και Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.

 

-Απλήρωτος εργαζόμενος προμηθευτή των Carrefour, “πάνε για πτώχευση”, επιστολή

 

Kαλησπέρα,
Είμαι προμηθευτής των carrefour και είμαι απλήρωτος για 8 μήνες(το ίδιο ισχύει και για άλλους προμηθευτές). Έχουμε καταστραφεί από την πολιτική τους να σε πληρώνουν όποτε θέλουν και όσα θέλουν. Τώρα μάθαμε ότι εκκρεμούν και δύο αιτήσεις πτώχευσης εις βάρος των carrefour και ότι πάει να γίνει το επόμενο Aτλάντικ.
Aραγε υπάρχει κανείς αρμόδιος σε αυτό το κράτος να σταματήσει αυτή την καταστροφική πολιτική τους;
θα ήθελα αν γίνετε να δημοσιεύσετε το πρόβλημα μας αυτό με την συγκεκριμένη εταιρία έτσι ώστε να μην πέσουν στην παγίδα τους και άλλοι προμηθευτές…
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
(θα ήθελα να μην δημοσιευθεί το όνομα μου στην παρούσα φάση και αν δεν υπάρξει κάποια λύση θα μιλήσουμε με ονόματα και ποσά)

 

-Χάθηκαν μέσα στο 2011 περί τις 27.500 θέσεις εργασίας, μόνο στις βιοτεχνίες της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, το 2011 ο μέσος όρος μείωσης του τζίρου ήταν 40% στις βιοτεχνίες της Θεσσαλονίκης, με τη μεγαλύτερη μείωση (42,5%) να καταγράφεται στον τομέα της μεταποίησης, ενώ στις υπηρεσίες η μείωση ήταν 39%. Η ύφεση έχει ως συνέπεια τον πολλαπλασιασμό των οφειλών προς Δημόσιο και προμηθευτές, με το 70% να δηλώνει ότι αναγκάζεται να καθυστερεί τις πληρωμές.

 

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο