Και πασόκοι στον πόλεμο της πατάτας !!!!

 

Επειδή σχεδόν συμπληρώσαμε την μία νταλίκα των 25 τόνων ( ζητώ συγνώμη εχθές που είχαμε ουρές στα Γραφεία μας και μόνο μία γραμμή εξυπηρέτησης) η παραγγελία θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα. 
Θα έρθει από το Νευροκόπι η παράδοση εντός 3 ημερών και θα σας ενημερώσω σχετικά.
Για τους συκοφάντες που προσπαθούν να απαξιώσουν μια ενέργεια που η παράταξη μας την πλήρωσε από την τσέπη της για να την στηρίξει επικοινωνιακά με πανό, αφίσες κτλ, ενώ στον δήμο κάνουν αβάντες με τα λεφτά σας, να σημειώσω, ότι στην τιμή μονάδος που εξασφαλίσαμε απο τους παραγωγούς του συνεταιρισμού του Κ. Νευροκοπίου οι οποίοι θα σας κόψουν τιμολόγιο/απόδειξη, κανονικά περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.  
Την τιμή αυτή, 0,32 / κιλό για την πιστοποιημένη πατάτα την κλείσαμε πρίν από 10 μέρες και περιλαμβάνει και τους φόρους και τα μεταφορικά. Εμείς δεν έχουμε καμία συναλλαγή και τώρα, αν βγαίνουν κάποιοι και κάνουν σπέκουλα για λίγο πιο χαμηλή τιμή πατάτας…. Αιγύπτου και χωρίς αποδείξεις εμείς δεν φταίμε.  Το ίδιο ισχύει για τον δήμο Παλλήνης, ο οποίος όμως στέλνει δικά του φορτηγά να παραλάβουν τα φορτία και για αυτό την δίνει 0,28. 
Ντροπή στους παπαγάλους της δημοτικής αρχής που διαρρέουν άθλια υπονοούμενα. Να βγούμε και εμείς δηλαδή να πούμε, αν φτάσουμε στο επίπεδο τους, ότι κάποιος κερδίζει από τα 5 ευρώ της ελιάς που θα φυτέψει ο κόσμος αύριο στο Ελληνικό και την αγοράζει, τι περίεργο, από φυτώριο που έχει επιλέξει( χωρίς διαδικασίες) ο δήμαρχος; 
Εμείς δεν ασκήσαμε ψυχολογική πίεση και εκβιασμό σε εκπαιδευτικούς και φορείς για να αγοράσουν δέντρα, αλλά όποιος θέλει συμμετέχει αυτόβουλα στην ενέργεια μας που την υπονομεύει από χθές ανοιχτά η δημοτική αρχή!
Γ. Κωνσταντάτος 

http://agonasgiatomellon.blogspot.com/

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο