Να απαλαγεί ο Σίμος Σεϊσίδης.

ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΣΙΜΟΣ ΣΕΪΣΙΔΗΣ.

Όχι άλλη κατασκευή ενόχων

Ο Σίμος Σεϊσίδης στοχοποιήθηκε, κυνηγήθηκε, επικηρύχθηκε, πυροβολήθηκε πισώπλατα και ακρωτηριάστηκε από τους μηχανισμούς καταστολής του κράτους, που τον κατηγορούν από το 2006 για κάθε δυνατό αδίκημα. Από ληστείες μέχρι συμμετοχή σε ένοπλες οργανώσεις, χωρίς ποτέ να αποδεικνύεται τίποτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιούνται μέχρι εξόντωσης άνθρωποι που ανήκουν σε συγκεκριμένους χώρους οι οποίοι συγκεντρώνουν πάντα την λύσσα των μηχανισμών και των ΜΜΕ. Αυτή τη φορά όμως η τρομολαγνεία και η τρομοϋστερία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και καλείται ξανά να δικαστεί ο Σίμος Σεϊσίδης, την Παρασκευή 16/09, μόνο και μόνο για να μπορέσει το κράτος να δικαιολογήσει τον πυροβολισμό του αστυνομικού, που είχε ως συνέπεια ο Σίμος να χάσει το πόδι του, όταν αυτός τυχαία έπεσε πάνω σε αστυνομική περίπολο που τον καταδίωξε το Μάιο του 2010

Το κράτος καταδίκασε το Σίμο Σεϊσίδη χωρίς δίκη και τώρα προσπαθεί να δικαιολογήσει μια τόσο βαριά καταδίκη, εκ των υστέρων και με τη συνδρομή της δικαιοσύνης, που αναβαπτίζει το θύμα σε θύτη, φορτώνοντας του την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εναντίον του αστυνομικού που τον πυροβόλησε πισώπλατα!

Η ελληνική κοινωνία ξέρει πια τι σημαίνει ενοχοποίηση και τι σημαίνει κατασυκοφάντηση ανθρώπων και καταστολή αγώνων γιατί το βιώνει τα 2 τελευταία χρόνια σε καθημερινή βάση, από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου μέχρι την αιματηρή καταστολή των πρόσφατων διαδηλώσεων ενάντια στο Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο, από κυβερνήσεις που προσπαθούν να την καταδικάσουν σε φτώχια και να φιμώσουν κάθε αντίδραση.

Η ανοχή της όμως έχει τελειώσει. Απαιτούμε την άμεση απαλλαγή του Σίμου Σεϊσίδη από το κατηγορητήριο

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

diktio.org

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο