“Το τρομοκρατικό κράτος του Ισραήλ” Omar Sharif (μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση από τον γνωστό ηθοποιό)

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της κρατικής τρομοκρατίας και των μεμονωμένων τρομοκρατικών πράξεων; Αν καταλάβουμε τη διαφορά αυτή θα καταλάβουμε, επίσης, την κακία της πολιτικής των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.  Ο Δρ Lev Grinberg, ένας πολιτικός κοινωνιολόγος, διευθυντής του Ινστιτούτου Humphrey Κοινωνικών Ερευνών, στο Πανεπιστήμιο Ben Gurion αναφέρει στο άρθρο του: «Η τρομοκρατία του Ισραηλινού κράτους.”
 
Όταν Γιασέρ Αραφάτ τέθηκε υπό πολιορκία στα γραφεία του και εκρατείτο όμηρος από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής, πιεζόταν διαρκώς να καταδικάσει την τρομοκρατία και να την  καταπολεμήσει.  Η κρατική τρομοκρατία του Ισραήλ καθορίζεται από τους Αμερικανούς αξιωματούχους ως «αυτοάμυνα», ενώ οι μεμονωμένοι βομβιστές αυτοκτονίας αποκαλούνται τρομοκράτες.
 
Ταυτόχρονα, η ευθύνη του Σαρόν για τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ έχουν αγνοηθεί εντελώς. Ποιος θα πρέπει να συλληφθεί για τη δολοφονία σχεδόν 100 Παλαιστινίων;  Ποιος θα πρέπει να σταλεί στη φυλακή για τη δολοφονία περισσότερων από 120 Παλαιστινίων που ανήκαν σε  παραϊατρικό προσωπικό; Ποιος θα καταδικαστεί για τη δολοφονία περισσότερων από 1.200 Παλαιστινίων και για τη συλλογική τιμωρία περισσότερων  από 3.000.000 αμάχων;  Και ποιος θα αντιμετωπίσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την παράνομη εγκατάσταση των κατεχομένων παλαιστινιακών εδαφών, και την ανυπακοή των αποφάσεων του ΟΗΕ για περισσότερα από 35 χρόνια;
 
Οι βόμβες αυτοκτονίας που σκοτώνουν αθώους πολίτες πρέπει να καταδικάζονται απερίφραστα. Είναι ανήθικες πράξεις, και οι δράστες τους θα πρέπει να σταλούν στη φυλακή. Αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με την κρατική τρομοκρατία που πραγματοποίησε η ισραηλινή κυβέρνηση. Οι πρώτες είναι ατομικές πράξεις απελπισίας ενός λαού που δεν βλέπει μέλλον, και που αγνοείται από μια άδικη και στρεβλή διεθνή κοινή γνώμη.
 
Οι πράξεις της ισραηλινής κυβέρνησης είναι ψυχρές και «ορθολογικές» αποφάσεις ενός κράτους και μιας στρατιωτικής κατοχής, καλά εξοπλισμένης που χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, που αυτοαποκαλούνται ο περίφημος Παγκόσμιος Ιεροκήρυκας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και η μόνη υπερδύναμη στον κόσμο.
 
Η «τρομοκρατία» εδώ νοείται ως η πρακτική της σκόπιμης πρόκλησης (είτε άμεσα είτε έμμεσα) βλάβης, τραυματισμού, θανάτου  ή / και την καταστροφή πολιτών, που είναι ικανή να προκαλέσει φρίκη, αποστροφή ή απελπισία μεταξύ του άμαχου πληθυσμού και / ή των πολιτικών τους ηγετών, με στόχο να προκαλέσουν τους πολίτες ή τους πολιτικούς τους ηγέτες να ενεργήσουν με τρόπο που επιθυμούν οι τρομοκράτες. 

‘Ενα τρομοκρατικό κράτος είναι ένα κράτος το οποίο ασκεί την τρομοκρατία, ακόμα και αν προσποιείται (ή μάλλον, λέει ψέμματα ) στον κόσμο ότι δεν το κάνει. Δεν χρειάζεται φυσικά να επισημανθεί ότι το Ισραήλ είναι ένα τρομοκρατικό κράτος.Βίαιη καταστολή  και αιματηρές επιθέσεις, εναντίον Παλαιστίνιων αμάχων με επίσημο στόχο του Ισραήλ να προκαλέσει την  αλλαγή των πολιτικών και δράσεων της παλαιστινιακής ηγεσίας, είναι μια ξεκάθαρη περίπτωση τρομοκρατίας.
 
Φυσικά, οι ΗΠΑ, που αυτοαποκαλούνται Ιεροκήρυκες των Παγκόσμιων Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας συνεχίζουν  να υποστηρίζουν το τρομοκρατικό κράτος του Ισραήλ, δίνοντας τανκς, αεροπλάνα, εκτοξευτές πυραύλων και οικονομική υποστήριξη (χρήματα  των αμερικανών φορολογούμενων) με το ποσό των τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων  το χρόνο, με την οποία το Ισραήλ έχει δημιουργήσει την τέταρτη μεγαλύτερη στρατιωτική μηχανή στον κόσμο.
 
Η ισραηλινή κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών, τα ισραηλινά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και η ηγεμονία του σιωνιστικού κράτους πάνω από την περιοχή της Μέσης Ανατολής θα συνεχιστεί, ωστόσο, μόνο εφ ‘όσον η Αμερική συνεχίζει με τα χρήματα που τους παρέχει να την καθιστά δυνατή. 
 
Επονείδιστο κράτος απαρτχάιντ
 
Δεν μπορεί να υπάρξει απολύτως καμία αμφιβολία ότι το Ισραήλ έχει δημιουργήσει μια απάνθρωπη, παράνομη και εντελώς επαίσχυντη κατάσταση του Απαρτχάιντ, και η διεθνής κοινότητα δεν θα είναι ποτέ σε θέση να συγχωρήσει τον εαυτό της, αν δεν λάβει μέτρα κατά αυτής της κατάφωρης, και συνεχούς εγκληματικής συμπεριφοράς κατά της ανθρωπότητας .
 
Η σιωνιστική υποκρισία
 
«Όταν λέω ότι η τρομοκρατία είναι ο πόλεμος ενάντια στον πολιτισμό, θα μπορούσε κάποιος να φέρει την αντίρρηση, ότι οι τρομοκράτες είναι συχνά ιδεαλιστές που επιδιώκουν απώτερους ανώτερης αξίας στόχους – εθνική  ή περιφερειακή ανεξαρτησία, και ούτω καθεξής. Δεν δέχομαι το επιχείρημα αυτό. Δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι ένας τρομοκράτης μπορεί ποτέ να είναι ιδεαλιστής, ή ότι οι στόχοι που επιδιώκονται μπορούν να δικαιολογήσει ποτέ την τρομοκρατία. Ο αντίκτυπος της τρομοκρατίας, όχι μόνο σε μεμονωμένα κράτη, αλλά και στην ανθρωπότητα ως σύνολο, είναι εγγενώς κακό, κατ ‘ανάγκην κακό και καθολικό κακό ».
 
“Η τρομοκρατία γίνεται σκόπιμα, με εν ψυχρώ προμελετημένο τρόπο. Οι στόχοι που θέτει ο τρομοκράτης μπορεί να αλλάζουν από τόπο σε τόπο. Παλεύει δήθεν για πολεμήσει κοινωνικές, θρησκευτικές, εθνικές, φυλετικές διακρίσεις και λάθη. Αλλά για όλα αυτά τα προβλήματα η  μόνη λύση του είναι η πλήρης κατεδάφιση της όλης δομής της κοινωνίας. Δεν ούτε μια μερική λύση, ούτε καν η συνολική αποκατάσταση της αδικίας για την οποία διαμαρτύρεται, θα τον ικανοποιήσει – μέχρι το κοινωνικό μας σύστημα να καταστραφεί ή να παραδοθεί στα χέρια του “-. Βενιαμίν Νετανιάχου,  Διεθνής Τρομοκρατία
 
Το Ισραήλ αποτελεί τρομοκρατικό κράτος από την έναρξή του. Τρεις Ισραηλινοί πρωθυπουργοί ήταν ή είναι τρομοκράτες! Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους άμεσα και αντικειμενικά δείχνουν, ότι ο σιωνισμός είναι ρατσιστικός. Όντας ένα φονταμενταλιστικό σιωνιστικό πολιτικό κίνημα, ο Σιωνισμός δεν είναι κατηγορηματικά διαφορετικός από τον ναζισμό. Είναι ακόμη χειρότερος από το ναζισμό. Μόνο όταν κατανοήσουμε τον Σιωνισμό στο πλαίσιο της ρατσισμού θα αρχίσουμε να κατανοούμε το βάθος των φρικαλεοτήτων του!
 
Ο Menachim Begin πήρε μέρος σε τρομοκρατικές πράξεις στη δεκαετία του 1940, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης στο ξενοδοχείο King David στην οποία σκοτώθηκαν 91 άνθρωποι.
 
Ο Γιτζάκ Σαμίρ ήταν ο διοικητής επιχειρήσεων, και αργότερα ο ηγέτης, του Stern Gang, μια τρομοκρατική ομάδα που ήταν υπεύθυνη για μια σειρά πολιτικών δολοφονιών.
 
Ο Αριέλ Σαρόν ξεκίνησε τη σφαγή στη Σάμπρα Σατίλα-στην οποία δολοφονήθηκαν περίπου 1000 με 3000 άτομα (κυρίως Παλαιστίνιοι) και τώρα ηγείται μιας τρομοκρατικής εκστρατείας εναντίον όλων των Παλαιστινίων που ζουν στα κατεχόμενα εδάφη της Δυτικής Όχθης.
 
Περισσότεροι από 1.400 αθώοι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στις 27 Δεκεμβρίου του 2008 – 18 Γενάρη του 2009 από την σιωνιστική ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας (“Συμπαγές Μολύβι”).
«Ο Σιωνισμός δεν είναι παρά ένα τμήμα ενός διεξοδικού σχεδίου”, δήλωσε ο κορυφαίος Αμερικανός Σιωνιστής Louis Μarshall, σύμβουλος για τους τραπεζίτες Kuhn Loeb το 1917. “Είναι απλώς μια βολική πρόσδεση, για να κρεμάμε ένα ισχυρό όπλο.”

 
Δαβίδ εναντίον Γολιάθ

Οι Παλαιστίνιοι Δαβίδ εναντίον των Σιωνιστών Γολιάθ, οι φτωχά οπλισμένοι Παλαιστίνιοι εναντίον των πολύ καλά οπλισμένων Ισραηλινών  που υποστηρίζονται και από σύγχρονο πυρηνικό οπλοστάσιο.
 
Σήμερα, εκτιμάται πως το ισραηλινό πυρηνικό οπλοστάσιο διαθέτει τουλάχιστον 200 με 500 πυρηνικές βόμβες. Όποιος και αν είναι ο αριθμός τους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ισραηλινά πυρηνικά είναι μεταξύ των πιο εξελιγμένων στον κόσμο, σε μεγάλο βαθμό έχουν σχεδιαστεί για «μάχες του πολέμου» στη Μέση Ανατολή.
 
Οι βόμβες τους κυμαίνονται σε μέγεθος που μπορούν εξαφανίσουν ολόκληρες πόλεις, είναι μεγαλύτερες από τη βόμβα της Χιροσίμα σε εμβέλεια. Το ισραηλινό οπλοστάσιο των όπλων μαζικής καταστροφής επισκιάζει σαφώς τα πραγματικά ή δυνητικά οπλοστάσια όλων των άλλων κρατών της Μέσης Ανατολής σε συνδυασμό.
 
Η βάση του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου είναι “βόμβες νετρονίων,” μικρογραφία θερμοπυρηνικών βομβών που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσουν τη θανάσιμη ακτινοβολία γάμμα, ενώ ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις της έκρηξης και την  μακροπρόθεσμη ακτινοβολία-στην ουσία δηλαδή έχουν  σχεδιαστεί για να σκοτώνουν ανθρώπους αφήνοντας άθικτα τα κτήρια. 
 
Το ισραηλινό πυρηνικό οπλοστάσιο διαθέτει διηπειρωτικά βαλλιστικά βλήματα με εμβέλεια 11.500 χιλιόμετρα, που καλύπτει όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής και του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένων του Ιράν και της Ευρώπης  ως και την Αγγλία.
 
Η ισραηλινή πυρηνική αλαζονεία και η απειλή για τον κόσμο:
 
“Μπορείτε να μας βοηθήσετε ή διαφορετικά εμείς θα ανατρέψουψε τον κόσμο ».” – Chaim Weizmann, πρώτος πρόεδρος του κράτους του Ισραήλ.
 
Ο Αριέλ Σαρόν, δηλώνει πράγματα, που αποδεικνύουν την ισραηλινή πυρηνική αλαζονεία, όπως: «Είμαστε πολύ πιο σημαντικοί από ό, τι ( οι Αμερικανοί) πιστεύουν “Οι Άραβες μπορεί να έχουν το πετρέλαιο, αλλά  εμείς έχουμε τα σπίρτα! “
 
Ο Εζάρ Βάισμαν, πρώην πρόεδρος του Ισραήλ, δήλωσε: “Το πυρηνικό ζήτημα κερδίζει έδαφος (και ο) επόμενος πόλεμος δεν θα είναι με συμβατικά όπλα”
 
Ο Μοσέ Νταγιάν, ο κορυφαίος υποστηρικτής του πυρηνικού προγράμματος του Ισραήλ, έχει αναφερθεί, ότι δήλωσε, πως  “το Ισραήλ πρέπει να είναι σαν ένα λυσσασμένο σκυλί, πολύ επικίνδυνο να το ενοχλεί κανείς”.
 
Ο Αμώς Ρούμπιν, ένας οικονομικός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Γιτζάκ Σαμίρ, είπε: “Αν αφεθεί στην τύχη του το Ισραήλ δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να καταφύγει σε πιο ριψοκίνδυνες τακτικές άμυνας που θα θέσουν σε κίνδυνο το ίδιο και τον κόσμο γενικότερα …”
 Ένας
 πρώην Ισραηλινός αξιωματούχος δικαιολογεί τις απειλές του Ισραήλ. “Εσείς οι Αμερικανοί μας πουλήσατε” αφού δεν υποστηρίξατε το Ισραήλ στον πόλεμο με την Αίγυπτο το 1956. “Μπορούμε να θυμηθούμε ακόμα τη μυρωδιά του Άουσβιτς και της Τρεμπλίνκα. Την επόμενη φορά που θα σας πάρουμε όλους μαζί μας. “

 
Οι σιωνιστές ηγέτες παραδέχονται ότι είναι οι δολοφόνοι και οι παραβάτες!
 
“Οι Παλαιστίνιοι θα πρέπει να συνθλίβονται σαν ακρίδες … τα κεφάλια τους να λιώνονται στις πέτρες και τους τοίχους “-. το είπε ο Γιτζάκ Σαμίρ, ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, σε ομιλία του σε Εβραίους εποίκους, New York Times, 1η Απριλίου 1988.
 
“Πρέπει να σκοτώσουμε όλους τους Παλαιστίνιους, εκτός εάν αποδεχτούν να ζήσουν εδώ ως δούλοι.” – Heilbrun πρόεδρος της επιτροπής για την επανεκλογή του  Shlomo Lahat, δημάρχου του Τελ Αβίβ, Οκτώβριος 1983.
 

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο