10 χρόνια

Οι #anonymous έριξαν την Warner [ενημέρωση: και το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο]

WMG downΟ ιστότοπος της δισκογραφικής Warner Music Group (wmg.com) έπεσε τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα, κατόπιν συντονισμένης επίθεσης των Anonymous.

Η Warner αποτελεί στόχο της διαδικτυακής κοινότητας στα πλαίσια της Επιχείρησης «Ανταπόδοση» (Operation Payback), ως μια από τις εταιρείες που υποστηρίζουν το νομοσχέδιο για την “Protect IP Act”, το οποίο δίνει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ την δυνατότητα άμεσης επέμβασης εναντίον «πειρατικών» ιστοτόπων.

Η Google, από την άλλη, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που έχουν ταχθεί εναντίον του νομοσχεδίου κι έχει δηλώσει δημόσια ότι δεν θα το εφαρμόσει, «ακόμα κι αν το υπογράψει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ».

CoC down tooΕνημέρωση: Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε επίσης επιτυχημένη, συντονισμένη επιχείρηση κατά του Εμπορικού Επιμελητηρίου των ΗΠΑ, που επίσης έχει ταχθεί υπέρ του “Protect IP Act”.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλος
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://libretooth.gr/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460 Mastodon
Προηγούμενο άρθροΓκρο Πονυ
Επόμενο άρθροMessage from Anonymous: Protect IP act (update)
Μετάβαση στο περιεχόμενο