Μεγάλη αποκάλυψη απο τα πατριωτικά βοθρομπλογκ, οι αναρχικοί είναι μασώνοι (και με αποδείξεις όχι τίποτα συνομοσιολογίες)

 

Όπως μαθαίνουμε στο ελλάς-βορθρόδοξυ “Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι εβραιοεπιδοτούμενοι “αγωνιστές”!” και ” στο πανό που έχουν απλώσει οι αναρχοαριστεροί στην ΑΣΟΕΕ υπάρχει εμφανέστατο μασωνικό σύμβολο!”. Και ιδού και οι αποδείξεις (όχι τίποτα μη τους πουν και καθυστερημένους συνομοσιολόγους) alt

alt

Εμείς βέβαια σαν έγκυρο μπλογκ να σημειώσουμε οτι εκτός απο τσιράκια των μασώνων οι αναρχικοί είναι και τσιράκια των δωδεκαθειστών (γνωστοί και αυτοί αντιορθόδοξοι) μιας και στο επόμενο άλφα όπως και στο ήτα υπάρχει σύμβολο που μοιάζει με κεραυνό και ως γνωστών οι κεραυνοί ήταν η τρομερή έκφραση της οργής του Δία. Αν λάβουμε δε υπόψη ότι υπάρχουν δυο γράμματα με κεραυνούς τότε οι αναρχικοί ειναι πρώτα τσιράκια των δωδεκαθειστών και μετά των μασώνων.

alt

Βέβαια τα “πατριωτικά” μπλογκ δε μένουν μόνο σε αυτή την αποκάλυψη όπως διαβάζουμε στο στόκο :” ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΝ ΑΥΤΗ Η “ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ” ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΒΡΑΪΛΑ, ΤΌΤΕ ΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ.”

alt

και έρχεται πάλι το ελλας-βοθροδοξυ να δώσει και περισσότερα “στοιχεία” alt

Φυσικά το ότι η συγκεκριμένη γραμματοσειρά μοιάζει μάλλον με ρωσικά παρά με εβραικά ούτε που περνά απο το (μάλλον ανύπαρκτο) μυαλό των συγκεκριμένων “έγκυρων” μπλογκερς

alt

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο