________________________ Ως γνωστόν η άκρα δεξιά δεν είναι η απόδειξη ότι το πολιτικό φάσμα που τα περιορίζει όλα στα “δεξιά” και στα “αριστερά” είναι μια μπούρδα, αλλά ο πραγματικός εθνικισμός! Πώς θα μπορούσε άλλωστε ένας εθνικιστής να μην είναι ακροδεξιός λακές επαναστάτης!

Για να γίνει όμως κάποιος σωστός ακροδεξιός πρέπει να ακολουθήσει κάποια βήματα και να ζει σύμφωνα με αυτά και ό,τι κάνει για τον “εθνικισμό” του να είναι βασισμένο σε αυτά. Για να είσαι καλός ακροδεξιός πρέπει να είσαι

1. Αντιδημοκράτης αλλά κομματόσκυλο
Ένας καλός ακροδεξιός “εθνικιστής” μισεί την δημοκρατία. Είναι υπεύθυνη για όλα τα κακά. Ο κοινοβουλευτισμός δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε μέσω αυτού. Για αυτό στις επόμενες εκλογές θα πάμε να ψηφίσουμε χρυσή αυγή, για να μπει στο κοινοβούλιο και να μη γίνει απολύτως τίποτα, όπως και όταν ο Μιχαλολιάκος βγήκε δημοτικός σύμβουλος και να μετά να το καταργήσει  και τότε να αποδειχθεί ότι ο Μιχαλολιάκος είναι χειρότερος από τον Τζέφρυ και αν όντως το κάνει να πρέπει να χυθεί αίμα όταν θα καταλάβουμε πόσο ηλίθιοι ήμασταν αφού δεν θα μπορεί πια να πέσει μέσω δημοκρατικών διαδικασιών  και να σωθούμε.

2. Ελληνομαλάκας
Ένας καλός ακροδεξιός πρέπει να έχει εθνική αυτογνωσία. Τι ακροδεξιός είσαι χωρίς εθνική αυτογνωσία; Οι Έλληνες ως γνωστόν υπάρχουν από το 50.000 προ Χριστού. Ο Ιησούς ήταν Έλληνας και ο θεός για αυτό θα μας δώσει πίσω τη Πόλη. Αυτή είναι εθνική αυτογνωσία.
Μην ξεχνάμε ότι η Ελληνική φυλή είναι μια φυλή από μόνη της, εντελώς διαφορετική γενετικά από τα
άλλα λευκά έθνη. Λευκή φυλή δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο Έλληνες. Και πώς θα μπορούσε να δηλώσει “εθνικοσοσιαλιστής” χρησιμοποιώντας τον ξενόφερτο όρο “σοσιαλισμός”; Οι Έλληνες είναι υπερ-άριοι ΕΛ από τον Σείριο! Αλλά άμα θέλει να το παίξει “ακραίος” και επικίνδυνος δηλώνει εθνικοσοσιαλιστής. Και κάνει και κανέναν ναζιστικό χαιρετισμό ναουμ και λέει ότι είναι σπαρτιάτικος. Τι ακροδεξιοί είμαστε;

3. Μορφωμένος
Όλοι οι ακροδεξιοί είναι μορφωμένοι. Είναι περύφανει που ιναι αιλληναις. Υ φηλοι τους κάνι πολλύ γαμμάτους. Για αυτώ και ω μαίσως ακρωδαιξιώς ήνε ασταίρι στην ωρθωγραφεία. Τι και αν η γλώσσα ενός συνόλου ανθρώπων είναι εξίσου σημαντικό με τη φυλή, και κυρίως μέσω αυτών των δύο διαμορφώνεται το έθνος. Τι και αν η γλώσσα είναι μαζί με τη καταγωγή ο μεγαλύτερος συνδετικός κρίκος που έχουμε με τους προγόνους μας από την προομηρική εποχή μέχρι το ’21… Για τον ακροδεξιό δεν έχει σημασία αυτό Σαίβαιτε το αίθνος κε τι φοιλοί ώπος τει γλλόσα. Ζιτο οι ελας φοιλαι!

4. Προγονολάτρης 
Ο εθνικισμός δεν είναι να θαυμάζεις τους προγόνους σου και το παρελθόν του έθνους σου αλλά προπάντων να θες το καλύτερο για το έθνος σου σήμερα και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη Ελλάδα στους απογόνους σου. Ο εθνικισμός είναι πάνω απ’όλα προγονολατρεία!! Για αυτό και ένας καλός ακροδεξιός νιώθει περήφανος για αυτά που έγιναν πριν 2500 χρόνια και ας μην ξέρει καν ποια ήταν αυτά. Ο Πλάτωνας δικαιολογεί το χάλι μας ωρε Έλληνες! Και ας μην έχουμε διαβάσει κανένα βιβλίο του. Ακούτε Ευρωπαίοι; Μην μας βλέπετε που είμαστε ο πρωκτός της Ευρώπης! Εμείς έχουμε ένδοξους προγόνους ωρε!

Πάμε τώρα να κάνουμε την επανάστασή μας μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας τον καταδότη Πλεύρη να μας μιλάει για τους Έλληνες. Να πάει να γαμηθεί το παρόν. Θα ψοφήσουμε από τη πείνα αλλά δεν πειράζει! Έχουμε ένδοξους προγόνους…

5. Χριστιανός
Πάνω απ’όλα του Χριστού η πίστη η αγία! Που μην ξεχνάμε, ήταν Έλληνας! Ο χριστιανισμός είναι μέρος του εθνικισμού! Ακόμα και αν μας έκανε το μεγαλύτερο κακό μετά τους μουσουλμάνους και ακόμα και αν δεν δέχεται καν την ύπαρξη των φυλών και μας θέλει όλους παιδιά του θεού.

Όλοι όσοι λένε ότι η γη δεν δημιουργήθηκε πριν έξι χιλιάδες χρόνια και δεν παραδέχονται ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε όταν έκανε ταχυδακτυλουργικά ο θεός είναι ανθέλληνες. Όπως επίσης και όσοι ιστορικοί έζησαν πριν 2000 χρόνια και δεν έγραψαν για τον Χριστό. Μπορεί ο καλός ακροδεξιός να θαυμάζει τους αρχαίους Έλληνες λόγω των επιστημών τους αλλά όταν η επιστήμη αντιτίθεται στου χριστού τη πίστη την αγία την αμφισβητούμε. Έτσι, γιατί ήταν ο Κολοκοτρώνης, που έζησε πριν 200 χρόνια, χριστιανός και εμείς είμαστε οι νέοι Κολοκοτρώνηδες.

6. Φυλετιστής μπροστά τους συναγωνιστές του αλλά μπροστά τους άλλους αντιρατσιστής και “πατριώτης, αλλά…”
Ένας γνήσιος ακροδεξιός μπροστά τους συναγωνιστές του είναι Ο φασίστας. Βρίζει τους πάντες. Αλβανούς, Πακιστανούς, Τούρκους, “Ασιάτες Σλάβους” και όλα τα άλλα έθνη. Όσο περισσότερο κράζει τόσο πιο αληθινός ακροδεξιός είναι. Αλλά σαν καλός ακροδεξιός που σέβεται και εννοεί το πιστεύω του όταν δεν θέλει να κράζουν τον ίδιο ή να μη φάει ξύλο από κανέναν άπλυτο ή τα βρίσκει σκούρα σε μια αντιπαράθεση απόψεων τότε λέει “Εγώ είμαι ρατσιστής; Είναι ρατσισμός να αγαπάς τη πατρίδα σου; Είναι ρατσισμός να μη θες τη παγκοσμιοποίηση; Εγώ είμαι πατριώτης αλλά δεν είμαι ρατσιστής!”. Αυτό είναι ακροδεξιός!!

7. Ψαγμένος στη θεωρία του εθνικιζμού
Ο καλός ακροδεξιός είναι πολύ διαβαστερός τύπος και για αυτό άλλωστε είναι όλα τα παραπάνω. Φυσικά έχει εντρυφήσει στο θέμα του εθνικισμού. Έχει διαβάσει Δραγούμη και Γιαννόπουλο. Αυτός είναι ο λόγος που αγνοεί ότι ο ίδιος ο Δραγούμης στο “όσοι ζωντανοί” έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τη φυλή στο οποίο δέχεται ότι μπορεί να είμαστε ένα κράμα φυλών, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην θέλουμε το καλύτερο για εμάς. Πράγματα που αν του τα έλεγε κανένας θα τον έλεγε “ανθέλληνα”.
Γεια σου ρε διαβαστερέ ακροδεξιέ με τον Δραγούμη! Ξέρεις πολύ καλά τις θεωρίες του, ε;!

8. Ανώτερος λόγω DNA
Ο καλός ακροδεξιός έχει τέτοιο DNA που τον καθιστά ανώτερο από μόνο του. Και ας μην έχει κάνει τίποτα στη ζωή του. Και ας μην ξέρει τίποτα γύρω από το DNA και την επίδραση που έχει. Υπάρχει μόνο βιολογικός παράγοντας ωρέ Έλληνες! Δεν είναι και η παιδεία, και το περιβάλλον, και ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνει, και το με ποιους μεγαλώνει, και το σε ποια κοινωνία ζει και τα εξωτερικά ερεθίσματα και το γονιδίωμα που κάνει τον άνθρωπο αυτό που είναι. Είναι μόνο το γονιδίωμα. Για αυτό ο ακροδεξιός είναι πολύ ανώτερος επειδή είναι Έλλην.

9. Κατά βάθος χρήσιμος στη κοινωνία
Μπορεί πολλοί ακροδεξιοί να είναι άνεργοι ή να μην έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους  αλλά για αυτό δεν φταίνε και αυτοί. Φταίνε μόνο οι γκζένοι που τους πήραν τη δουλειά. Λες και αν δεν υπήρχε ούτε ένας μετανάστης στην Ελλάδα θα τους έκαναν πίπες για να δουλέψουν, με το απολυτήριο λυκείου (και αν) που έχουν. Όμως ο ακροδεξιός πράγματι κάνει πολλές καλές δουλειές. Πουλάει μπρελόκ, αράζει στα γραφεία του αγαπημένου του κόμματος και βοηθάει στο να πουληθούν μπλουζάκια (και φυσικά έχει αγοράσει και μερικά για να στηρίξει το κίνημα). Μερικοί ακροδεξιοί είναι τόσο χρήσιμα άτομα που ηγούνται ακροδεξιών κομμάτων! Και έτσι βγάζουν λεφτά από εκεί, τηρώντας όλα τα παραπάνω…

10. Επαναστάτης
Όμως ο ακροδεξιός πάνω απ’όλα είναι ένας πραγματικός επαναστάτης. Ποιος αντάρτης του IRA, της ΕΟΚΑ και του ’21 μπορεί να συγκριθεί με αυτόν; Θα τολμούσε ποτέ κάποιος απ’αυτούς να ψηφίσει ένα κόμμα;;; Επίσης είναι τρομερά προοδευτικός και ξέρει, όπως είπαμε, την ιδεολογία του εθνικισμού που όχι μόνο την αντιμετωπίζει σαν θρησκεία με δόγματα αλλά πιστεύει ότι όσο πιο κολλημένος στο ’30 είσαι τόσο πιο εθνικιστής είσαι. Μην ξεχάσουμε την ιδιαίτερη ευφυΐα του. Συγκρίσιμη με αυτή του μέσου ΚΝίτη.

Πηγή: http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_780.html
Αυτά κάνει ένας πραγματικός ακροδεξιός. Γίνε και εσύ ένας βαρύς ιδεολόγος επαναστάτης που όλοι θα παίρνουν στα σοβαρά. Γίνε ένας πραγματικός ακροδεξιός.
μπεεεεεεεεεεεεε

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments