Άκου φιλελεύθερε υποκριτή που λες «Όχι στη Βία»,

Οι σύντροφοί μου και εγώ παίζουμε κορώνα γράμματα τις ζωές μας για να πολεμήσουμε τον φασισμό και ότι τον γεννάει. 35 άνθρωποι πήγαν στο νοσοκομείο από την τελευταία πορεία στο Κερατσίνι. Ο ένας έπαθε χοντρή ζημιά στο μάτι του. Από ποιους την έπαθε; Από τους φασίστες της ΕΛ.ΑΣ. Από την Αστυνομία, από το θεσμικό σώμα που θες να σε «προστατεύει» και το θεωρείς απαραίτητο και στο οποίο το 60% είναι Χρυσαυγίτες και έχουν σχέση πάθους με το ναζιστικό κόμμα.

Άκου φιλελεύθερε υποκριτή που λες «Όχι στη Βία»,
Καταδικάζεις τη βία από όπου και εάν προέρχεται εκτός από την βία της μπΕΛ.ΑΣ σε διαδηλωτές, δεν καταδικάζεις τον ξυλοδαρμό αντιφασιστών μέσα στη ΓΑΔΑ, δεν καταδικάζεις τη φτώχεια που γεννάει το φασισμό. Καταδικάζεις την βία που στρέφεται ενάντια στο φασισμό.

Άκου φιλελεύθερε υποκριτή που λες «Όχι στη Βία»,
Που στηρίζεις τον Καμίνη με πάθος. Ο Καμίνης είναι εκείνος που είχε υπό τον έλεγχο του την Δημοτική Αστυνομία Αθηνών, η οποία ασκούσε βία και δολοφονούσε μετανάστες και είτε έστελνε ΜΑΤ σε αστέγους μέσα στο χειμώνα. Αυτή τη βία δεν την καταδίκασες. Σιγά μην την καταδικάσεις. Στηρίζεις τον Καμίνη που βοηθούσε στις εκκενώσεις καταλήψεων. Όσο υπήρχαν οι καταλήψεις οι περιοχές αυτές ήταν καθαρές από πρέζα και νταβάδες. Είπα ότι θα έκανε την Βίλα Αμαλίας σχολείο. Η Βίλα Αμαλίας, ένας ελεύθερος πολιτικός χώρος και πολιτισμού, τώρα είναι άδειος. Έφυγαν οι κακοί αναρχικοί από την περιοχή…και ήρθαν οι καλοί-σοβαροί ναζί ξανά παρέα με την πρέζα και τα ντίλια.

Άκου φιλελεύθερε υποκριτή που λες «Όχι στη Βία»,
προτάσεις συνεχώς τα ανθρώπινα δικαίωματα αλλά για τις οροθετικές έκανες μόκο. Για τον ρατσιστή Λοβέρδο έκανες μόκο. Για τα ρατσιστικά παραληρήματα Σαμαρά και για την ανακατάληψη των πόλεων από τον λαθρομετανάστες πάλι έκανες μόκο. Για τις προτάσεις συνεργασίας από στελέχη της Νέα Χουντοκρατίας με τους ναζίδες πάλι έκανες μόκο. Γενικά έκανες μόκο για όλα αυτά.

Άκου φιλελεύθερε υποκριτή που λες «Όχι στη Βία»,
Καταδικάζεις τη βία από όπου και αν προέρχεται εκτός από την βία που ασκεί η εξουσία. Δεν σε νοιάζει που 2 εκατομύρια άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Δεν σε νοιάζει που οι γαμώμπατσοι βαράνε και δολοφονούν μετανάστες, δεν σε νοιάζει που ξυλοφορτώνουν όλους όσους αντιστέκονται στο φασισμό και την εξαθλίωση. Λες «Όχι στη Βία», αλλά στη βία της ανασφάλειας λόγο ανεργίας ή απολύσεων δεν λες τίποτα. Ναι, οκ, οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μικροαστοί ψηφοφόροι που ζήταγαν ανταλλάγματα, η λύση όμως δεν είναι η εξαθλίωσή τους μέσω της απόλυσης γιατί μαζί τους εξαθλιώνονται και τα παιδιά τους.

Άκου φιλελεύθερε υποκριτή που λες «Όχι στη Βία»,
Είσαι υποκριτής, κοντόφθαλμος, ρουφιανάκος. Εξισώνεις ντεμέκ άκρα. Είναι το ίδιο μια κατάληψη ενός ετοιμόρροπου κτηρίου με την δολοφονία ανθρώπων; Είναι το ίδιο μια πορεία με σύγκρουση με τα ΜΑΤ ή το κατέβασμα τζαμαριών πολυεθνικών εταιριών,που είναι και ασφαλισμένες, με το να βγαίνεις για κυνήγι μεταναστών;

Άκου φιλελεύθερε υποκριτή που λες «Όχι στη Βία»,
Αν θες να τελειώνεις με τη βία, τσάκισε κυριολεκτικά ότι την γεννάει. Και τι την γεννάει; Η εξουσία. Η επιβολή νόμων και κανόνων. «Μα είναι επιβολή να κάνεις απεργία και να μην με αφήνεις να δουλέψω, είναι βία να κάνεις κατάληψη και να μην με αφήνεις να κάνω μάθημα» λες σχετικοποιόντας έννοιες. Όχι, λοιπόν, βία και επιβολή είναι ο Υπουργός που στηρίζεις να περνά νόμους που με αναγκάζουν να μπαίνω σε νόρμες που δεν επέλεξα οπότε αντιστέκομαι. Δεν παραβιάζω το  δικαίωμα της εργασίας. Ο Υπουργός και αυτοί που στηρίζεις και εσύ ο ίδιος επιβάλλεται σε μένα πράγματα που δεν θέλω.

Άκου φιλελεύθερε υποκριτή που λες «Όχι στη Βία». είσαι η ίδια η μικροαστική σιχαμένη και βδελυρή βία. Είσαι το πρόσωπο του τέρατος με μάσκα.

Είσαι καρκίνωμα,
Ο Άκρατος δίχως καμία τιμή για εσέ. 

Aναδημοσίευση από http://oh-bondageupyours.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4105.html

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments