10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Ελεύθερος ο Ψωμιάδης !!! Τελικά τον φυλάει ο “Θεός” αυτόν

Ελεύθερος θα παραμείνει μέχρι την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο Μάκης Ψωμιάδης καθώς το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 3 ετών που του είχε επιβληθεί ερήμην για χρέη περίπου 300.000 ευρώ προς το Δημόσιο.

Το δικαστήριο επέβαλε στον  Ψωμιάδη εγγύηση 20.000 ευρώ και ανέστειλε την εκτέλεση της ποινής με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος για εμπλοκή στην υπόθεση των ”στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων” να αφεθεί ελεύθερος μέχρι το δικαστικό συμβούλιο να λύσει την διαφωνία για τον εάν θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπως ζήτησε η εισαγγελέας, Αθηνά Θεοδωροπούλου ή θα αφεθεί ελεύθερος με όρους (χρηματική εγγύηση 600.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του), όπως ζήτησε ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασσίμης .

http://www.antinews.gr/2011/09/21/123411/

(γράφτηκε και νωρίτερα σαν απλή ενημέρωση της κοινότητας εδώ)

Τόχε πει και ο Βαξεβάνης σε μια πρόσφατη εκπομπή για δαύτον, “δεν μένουν αυτοί στη φυλακή”, εννοώντας μια σειρά καθήκια που είναι χρόνια στο κουρμπέτι και ποτέ-μα ποτέ- δεν μένουν στη φυλακή.

Ποιός τους προστατεύει????

Αυτός ο απίθανος και πέρα από βεβαιωμένος άνθρωπος της 7-ετίας γνήσιος μαφιόζος, κατάφερε και πάλι να βγει, με 20 χιλιάρικα μόνο.

Την ίδια ώρα σαπίζουν στη φυλακή άνθρωποι που δεν μπορούν να πληρώσουν λίγα ευρό,  έκλεψαν λίγο φαγητό ή καμιά φρατζόλα ψωμί ή κανα κινητό για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.

Την ίδια ώρα ένα παιδί που ήταν σε διαδήλωση και φορτώθηκε ένα σωρό κατασκευάσματα από τους μπάτσους, ζητήθηκε να καταβάλει 70.000 για να ελευθερωθεί από την προσωρινή κράτηση. Πάλι καλά που κατέληξε στα 15.000 τελικά, αν θυμάμαι καλά

Σε αυτό τον κωλοτόπο υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά, το ένα είναι των μαφιόζων τύπου Ψωμιάδη με πούρα, Ψωμιάδη με τράπεζα και Ψωμιάδη με φοράδα. Ψωμιαδικό μέτρο

Τόχουμε στο μάτι πιά……

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο