10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου για τον απεργό πείνας Σπύρο Στρατούλη

b2ap3_thumbnail_filakes32434.jpgΘεσσαλονίκη, 11η Δεκεμβρίου 2013

Εμείς, συνήγοροι διορισθέντες στη ποινική προδικασία που αφορά την άσκηση δίωξης σε βάρος υποτιθέμενων μελών της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης «Στέκια Θεσσαλονίκης», σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου που θα λάβει χώρα στη βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στον έβδομο όροφο της οικοδομής επί της οδού Μοσκώφ 1 και Φράγκων, ημέρα Παρασκευή, 13η Δεκεμβρίου, ώρα 13:00 μ.μ., προκειμένου να γίνει ενημέρωση από εμάς σχετικά με την απεργία πείνας που πραγματοποιεί ο φυλακισμένος Σπύρος Στρατούλης από την 11η Νοεμβρίου, δηλαδή εδώ και τριάντα ημέρες, διαμαρτυρόμενος με τον τρόπο αυτό για την απόδοση κατηγοριών σε βάρος του, στα πλαίσια της ανωτέρω ποινικής υπόθεσης.

Ο απεργός πείνας διεκδικεί την έκδοση απαλλακτικού βουλεύματος από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης το οποίο είναι αρμόδιο να κρίνει στο παρόν, εάν ο ανωτέρω απεργός και οι λοιποί συγκρατηγορούμενοί του, θα παραπεμφθούν ή όχι, σε δημόσια δίκη και ζητά την επαναχορήγηση των αδειών εξόδου που λάμβανε εδώ και δύο χρόνια στη φυλακή της Λάρισας όπου βρίσκεται και που διεκόπησαν στα πλαίσια της ποινικής εκκρεμότητας που τον βαρύνει.

Στην ανωτέρω συνέντευξη τύπου θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν επίσης, ο Μανώλης Λαμτζίδης, δικηγόρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Σ.Θ., εκπρόσωπος του Νομικού Παρατηρητηρίου για τα δικαιώματα των κρατουμένων και θα αναγνωστεί σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κωνσταντίνα Κάτσια, δικηγόρο, τηλ. επικ. 6936991608, 2310515753 ή με την Αικατερίνη Τάτση, δικηγόρο, τηλ. επικ. 6978303268.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνα Κάτσια

Βάνα Ζαφειροπούλου

Γιάννης Ιερόπουλος

 

 

 

 

undefined

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Angela Z. Ioannidou
We have to talk about liberating minds as well as liberating society. Angela Davis
Προηγούμενο άρθροR24-Επιστροφή στην βλακεία
Επόμενο άρθροη μπίζνα Σιούφα
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο