Ανατολική Ουκρανία-Δεν αποχωρούν από τα οδοφράγματα οι Ρωσόφιλοι

 

b2ap3_thumbnail_slavyansk.jpg

 

Παρά την λήξη του τελεσιγράφου της Ουκρανικής κυβέρνησης προς τους αυτονομιστές Ρωσόφιλους σήμερα στις 9 το πρωί, οι τελευταίοι δεν παρέδωσαν ούτε τον οπλισμό τους αλλά και ούτε απεχώρησαν από τα κατειλημμένα κυβερνητικά κτίρια και πλατείες στα ανατολικά της χώρας.

 

Σύμφωνα με ειδησεογραφικά πρακτορεία μάλιστα, φέρετε οι διαδηλωτές να ενισχύουν τις θέσεις τους και τα οδοφράγματα που έχουν στήσει.

 

 

Ανήσυχη, δια στόματος του υπουργού εξωτερικών της παρουσιάζεται η Γερμανία ενώ την ίδια στιγμή ο αντίστοιχος Ρώσος υπουργός Λαβρώφ ανέφερε πως μια Ουκρανία ενωμένη και φιλική προς την Ρωσία δεν θα αποτελούσε εμπόδια στα Ρωσικά συμφέροντα και συνέχισε πως κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συνταγματική μεταρρύθμιση στην χώρα. Επίσης δεν παρέλειψε για ακόμη μια φορά να ασκήσει κριτική στον ρόλο και την επιρροή της Δύσης στην Ουκρανική κυβέρνηση, αφήνοντας να εννοηθεί προφανώς πως αυτή είναι που υποδαυλίζει την ένταση στην περιοχή.

{"video":"<a href="https://www.youtube.com/watch?v=VGGftnzxg8M" class="smarterwiki-linkify">https://www.youtube.com/watch?v=VGGftnzxg8M</a>","width":"800","height":"450"}

 

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο