Κίνηση Αντίστασης Ταξιτζήδων: Κάλεσμα σε Εκδήλωση-Συζήτηση

Η Κίνηση Αντίστασης Ταξιτζήδων καλεί σε εκδήλωση-συζήτηση που θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 6 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο “Εκτός ων Τειχών”, στα Εξάρχεια, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που ανακύπτουν στον κλαδο από τις τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης.

Το κάλεσμα:

Παλεύουμε κατά της επίθεσης της κυβέρνησης και της τρόικα στο κλάδο μας. Θεωρούμε ότι αυτό που γίνεται σε μας δεν είναι άσχετο με αυτό που γίνεται σε όλο τον εργαζόμενο λαό. Μας οδηγούν στην εξαθλίωση, μας κλέβουν τη δουλειά μας, για να μπει και να κερδοφορεί το μεγάλο ξένο ή ντόπιο κεφάλαιο στο χώρο μας. Είμαστε κατά της ίδρυσης ΑΕ και ΕΠΕ, υποστηρίζουμε ότι το ταξί πρέπει να παραμείνει στα χέρια των εργαζόμενων ιδιοκτητών, ότι οι οδηγοί πρέπει να διεκδικήσουν και να πετύχουν καλύτερους όρους δουλειάς. Θεωρούμε ότι τις αποφάσεις του αγώνα μας πρέπει να τις παίρνουν οι συνελεύσεις μας και όχι να ανατίθενται σε “εκπροσώπους” που απλώς έχουν άλλη άποψη για το πως θα περάσει η επίθεση και ο αφανισμός μας. Γι’ αυτά και για τη συνέχιση του αγώνα μας σας καλούμε σε:
ΕΚΔΗΛΩΣΗ  – ΣΥΖΗΤΗΣΗ
στο βιβλιοπωλείο Εκτός των Τειχών, Γραβιάς 10-12, Εξάρχεια
της Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλος
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://libretooth.gr/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460 Mastodon
Μετάβαση στο περιεχόμενο