Σχέδιο γενοκτονίας για την Γάζα από βουλευτή του Ισραήλ

 «Συγκέντρωση » και «εξολόθρευση»: Σχέδιο γενοκτονίας για την Γάζα, από βουλευτή του Ισραήλ
O Moshe Feiglin, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κνεσέτ, το κοινοβούλιο του Ισραήλ, δημοσίευσε ένα σχέδιο για την ολοκληρωτική καταστροφή του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα.

Το λεπτομερές σχέδιο του, το οποίο απαιτεί τη χρήση των στρατοπέδων συγκέντρωσης, προχωρά στην άμεση και δημόσια υποκίνηση σε γενοκτονία – ένα έγκλημα που τιμωρείται στο πλαίσιο της Σύμβασης για τη Γενοκτονία.

Σε μια δημοσίευση την 1η Αυγούστου, στη σελίδα του στο Facebook, ο Feiglin, μέλος του κυβερνώντος κόμματος Λικούντ, του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, προτείνει την «κατάκτηση ολόκληρης της Λωρίδας της Γάζας, και την εξόντωση όλων των εμπόλεμων δυνάμεων και των υποστηρικτών τους.”

«Αυτή είναι η χώρα μας – η χώρα μας αποκλειστικά», γράφει, «συμπεριλαμβανομένης και της Γάζας»

Το απόσπασμα που δημοσίευσε ο Feiglin, στο fb, είναι ένα μέρος της επιστολής που έστειλε στο Νετανιάχου.

Οι πολίτες και οι δημόσιες αρχές σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να προσπαθήσουν, ώστε ο Feiglin να συλληφθεί και να διωχθεί για τις δηλώσεις του, στο πλαίσιο της Σύμβασης για τη Γενοκτονία.
Το αποτρόπαιο σχέδιο του, παρουσιάζεται ενώ ο αριθμός των νεκρών από τη συνεχιζόμενη σφαγή του Ισραήλ στη Γάζα, έχει φτάσει τα  1.752 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των 10 ατόμων που σκοτώθηκαν την Κυριακή το πρωί, όταν το Ισραήλ βομβάρδισε και πάλι ένα σχολείο των Ηνωμένων Εθνών, που χρησιμοποιείται ως καταφύγιο, αυτή τη φορά στη νότια πόλη της Ράφα .
Ο Feiglin, όπως και ο συνάδελφός του στην Κνεσέτ Ayelet Shaked, έχει κάνει και στο παρελθόν δηλώσεις προτρέποντας σε  γενοκτονία, αλλά αυτή είναι ίσως η πιο ρητή και συγκεκριμένη που χει κάνει ποτέ.  

Καλώντας για μαζική εξόντωση και εθνοκάθαρση, ο Feiglin τώρα προτείνει στο Νετανιάχου να «μετατρέψει τη Γάζα σε Jaffa, μια ακμάζουσα ισραηλινή πόλης με έναν ελάχιστο αριθμό εχθρικών αμάχων».
Η Jaffa είναι μια μεγάλη παλαιστινιακή παράκτια πόλη που υπέστη εθνοκάθαρση από τις σιωνιστικές πολιτοφυλακές το 1948 και έχει ενσωματωθεί στο σημερινό Ισραήλ. Οι μερικές χιλιάδες Παλαιστίνιοι, που παραμένουν στην πόλη αντιμετωπίζουν συνεχιζόμενες επιθέσεις και προσπάθειες, για να αναγκαστούν να φύγουν.  

Το κείμενο του Feiglin στο
FB, είχε περισσότερα από οκτώ χιλιάδες “Likes” και είχε μοιραστεί σχεδόν δύο χιλιάδες φορές.

Συγκέντρωση” και “εξολόθρευση”

Ο Feiglin γράφει ότι ο ισραηλινός στρατός θα πρέπει “να ορίσει κάποιες ανοικτές περιοχές στα σύνορα του Σινά, δίπλα στη θάλασσα, στις οποίες ο άμαχος πληθυσμός θα συγκεντρωθεί, μακριά από τις κατοικημένες περιοχές που χρησιμοποιούνται για την  διάνοιξη σηράγγων. Σε αυτές τις περιοχές, θα δημιουργηθούν καταυλισμοί, μέχρι να βρεθούν και να αποφασιστούν οι προορισμοί της μετανάστευσης. “

Οι «καταυλισμούς», όπου ο Παλαιστίνιος άμαχος πληθυσμός θα «συγκεντρωθεί» είναι απλά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

«Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού στις παλαιότερες κατοικημένες περιοχές θα πρέπει να κοπούν», προσθέτει.

Στη συνέχεια ζητά οι “παλαιότερες κατοικημένες περιοχές” να  “βομβαρδιστούν με τη μέγιστη δύναμη πυρός. Το σύνολο των πολιτικών και στρατιωτικών υποδομών της Χαμάς, τα μέσα επικοινωνίας και των logistics τους, θα καταστραφούν εντελώς, μέχρι τα θεμέλιά τους. “
Ο ισραηλινός στρατός στη συνέχεια θα “εξοντώσει φωλιές της αντίστασης, σε περίπτωση που οποιαδήποτε γλιτώσει.” 

Απέλαση

“Το Ισραήλ θα αρχίσει να ψάχνει για προορισμούς  μετανάστευσης , για τους πρόσφυγες από τη Γάζα,”  γράφει ο Feiglin , αλλά «όσοι επιμείνουν να παραμείνουν και να μην φύγουν, εφόσον μπορεί να αποδειχθεί, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη Χαμάς, θα κληθούν να υπογράψουν μια δημόσια δήλωση νομιμοφροσύνης στο Ισραήλ, και να λάβουν μια μπλε ταυτότητα παρόμοια με εκείνη των Αράβων της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.»
Οι δηλώσεις του Feiglin είναι εγκλήματα

Η Σύμβαση Γενοκτονίας ορίζει τη γενοκτονία ως οποιαδήποτε σειρά πράξεων ,που διαπράττονται με σκοπό την καταστροφή, εν όλω ή εν μέρει, μιας εθνικής, εθνοτικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας.”

Οι πράξεις αυτές είναι:
–  Θανάτωση μελών της ομάδας.
–   Πρόκληση σοβαρών σωματικών ή ψυχολογικών βλαβών σε μέλη της ομάδας.
–   Εθελούσια επιβολή στην ομάδα συνθηκών διαβίωσης, που αποσκοπούν φυσική εξόντωσή της, εν όλω ή εν μέρει.
–  Η επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση των γεννήσεων εντός της ομάδας.
–  Δια της βίας μεταφορά παιδιών της ομάδας σε άλλη ομάδα.

Το σχέδιο του Feiglin έχει σαφή πρόθεση γενοκτονίας σε τουλάχιστον δύο σημεία: αρνείται ότι υπάρχει παλαιστινιακός λαός και ο ίδιος ορίζει τους Παλαιστινίου συλλογικά ως εχθρούς και τους στοχοποιεί λόγω της θρησκείας τους:
 “Δεν υπάρχουν δύο κράτη, και δεν υπάρχουν δύο λαοί. Υπάρχει μόνο ένα κράτος για ένα λαό. “

     «Ο στρατηγικός εχθρός είναι το εξτρεμιστικό αραβικό Ισλάμ σε όλες τις παραλλαγές του, από το Ιράν ως τη Γάζα, το οποία επιδιώκει να εξολεθρεύει το Ισραήλ στο σύνολό του.”

Εκτός από τις ολοκληρωτικές πράξεις γενοκτονίας, τα εγκλήματα που τιμωρούνται βάσει της σύμβασης περιλαμβάνουν «άμεση και δημόσια υποκίνηση για διάπραξη γενοκτονίας” “Συνωμοσία για διάπραξη γενοκτονίας» και «συνενοχή σε γενοκτονία».

Κάθε δίκαιος εισαγγελέας θα δει, ότι οι δηλώσεις του Feiglin παρέχουν άφθονη πιθανή αιτία για την ανάληψη δράσης στο πλαίσιο της σύμβασης.

Τα κράτη μέλη της Σύμβασης για τη Γενοκτονία, είναι υποχρεωμένα να τιμωρήσουν τα εγκλήματα στο πλαίσιο της Σύμβασης για τη Γενοκτονία στα εγχώρια δικαστηρία τους.

Οι πολίτες σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να επιδιώξουν, ο Feiglin και οποιοιδήποτε άλλοι ισραηλινοί ηγέτες που διαπράττουν πράξεις γενοκτονίας, συλληφθούν και να σταλούν  σε δίκη, χρησιμοποιώντας κάθε νομικό μηχανισμό που χουν διαθέσιμο,συμπεριλαμβανομένης της ειδοποίησης των νομικών και των μεταναστευτικών αρχών , για τις  εν λόγω δηλώσεις και προτροπές σε γενοκτονία.
Η πλήρης μετάφραση της δήλωσης του Feiglin

Η σελίδα του FB του Feiglin ειναι επιβεβαιωμένα δική του και είναι επαληθεύσιμη καθώς είναι συνδεδεμένη με την επίσημη σελίδα του στην ιστοσελίδα της Κνεσέτ. (official page on the Knesset website.)

b2ap3_thumbnail_moshe-feiglin-sq.jpgΟ Moshe Feiglin

Εδώ είναι η δήλωση της 1ης Αυγούστου (1 August statement on Facebook),του Feiglin στο Facebook, που μεταφράστηκε πλήρως από την Dena Shunra στα αγγλικά,(και από μας στα ελληνικά ):

    Με την βοήθεια του Θεού

     Προσοχή

     Προς Πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu

     Κύριε Πρωθυπουργέ,

     Μόλις ακούσαμε ότι η Χαμάς χρησιμοποίησε την εκεχειρία για να απαγάγει έναν αξιωματικό. Αποδεικνύεται ότι αυτή η επιχείρηση, δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα.

     Οι αποτυχίες της στρατιωτικής  αυτής επιχείρησης, ήταν εγγενείς από την αρχή, διότι:

     α) Δεν έχει σωστή και σαφή στόχο.
     β) Δεν υπάρχει κατάλληλο ηθικό πλαίσιο για την υποστήριξη των στρατιώτων μας.

     Αυτό που απαιτείται τώρα είναι να αντιληφθούμε το γεγονός ότι το Όσλο έχει τελειώσει, ότι αυτή είναι η χώρα μας – η χώρα μας αποκλειστικά, συμπεριλαμβανομένης της Γάζας.

     Δεν υπάρχουν δύο κράτη, και δεν υπάρχουν δύο λαοί. Υπάρχει μόνο ένα κράτος για ένα λαό.

     Συνειδητοποιώντας αυτό, εκείνο που χρειάζεται είναι μια βαθιά και σε βάθος στρατηγική αναθεώρηση, όσον αφορά τον ορισμό του εχθρού, των επιχειρησιακών καθηκόντων, των στρατηγικών στόχων, και φυσικά, την κατάλληλη δεοντολογία πολέμου.

     (1) Καθορισμός του εχθρού:
Ο στρατηγικός εχθρός είναι το εξτρεμιστικό Αραβικό Ισλάμ σε όλες τις παραλλαγές του, από το Ιράν ως τη Γάζα, που επιδιώκει να εξολεθρεύει το Ισραήλ στο σύνολό του. Ο άμεσος εχθρός είναι η Χαμάς. (Δεν είναι οι σήραγγες, όχι οι πύραυλοι, αλλά η Χαμάς.)

     (2) Καθορισμός των καθηκόντων
Η κατάκτηση του συνόλου της Λωρίδας της Γάζας, καθώς και η εξόντωση όλων των δυνάμεων μάχης και των υποστηρικτών τους.

     (3) Καθορισμός του στρατηγικού στόχου:
Να μετατρέψετε  τη Γάζα σε Jaffa, σε μια δηλαδή ακμάζουσα ισραηλινή πόλη,  με έναν ελάχιστο αριθμό εχθρικών αμάχων.

     (4) Καθορισμός ηθικής του πολέμου: «Αλίμονο στον κακοποιό, και αλίμονο στο γείτονά του»

     Υπό το φως αυτών των τεσσάρων σημείων, το Ισραήλ πρέπει να κάνει τα εξής:

     α) Το IDF [ο ισραηλινός στρατός] να ορίσει ορισμένες ανοικτές περιοχές στα σύνορα του Σινά, δίπλα στη θάλασσα, στις οποίες ο άμαχος πληθυσμός θα συγκεντρωθεί, μακριά από τις κατοικημένες περιοχές που χρησιμοποιούνται για εκτοξεύσεις  και τη διάνοιξη σηράγγων. Σε αυτές τις περιοχές, θα δημιουργηθούν καταυλισμοί, μέχρι να αποφασιστούν και να επιλεγούν οι προορισμοί μετανάστευσης.

     Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού στις παλαιότερα κατοικημένες περιοχές θα πρέπει να κοπούν.

     β) Οι πρώην κατοικημένες περιοχές θα πρέπει να βομβαρδιστούν  με τη μέγιστη δύναμη πυρός. Το σύνολο των πολιτικών και στρατιωτικών υποδομών της Χαμάς, τα μέσα επικοινωνίας και των logistics τους,  θα καταστραφούν εντελώς, μέχρι τα θεμέλιά τους.

     γ) Ο Ισραηλινός Στρατός θα διαιρέσει τη Λωρίδα της Γάζας και πλευρικά και σταυρωτά, να επεκτείνει σημαντικά τους διαδρόμους, να  καταλάβει τις επιβλητικές θέσεις, και να εξολοθρεύσει τις φωλιές της αντίστασης, σε περίπτωση που τυχόν κάποιες γλιτώσουν.

     δ) Το Ισραήλ θα αρχίσει να ψάχνει για προορισμούς  μετανάστευσης για τους πρόσφυγες από τη Γάζα. Σε όσους επιθυμούν να μεταναστεύσουν, θα πρέπει να δοθεί ένα γενναιόδωρο πακέτο οικονομικής στήριξης, και θα φτάσουν στις χώρες υποδοχής με σημαντικές οικονομικές δυνατότητες.

     ε) Όσοι επιμείνουν να παραμείνουν, εφόσον μπορεί να αποδειχθεί, ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη Χαμάς, θα κληθούν να υπογράψουν δημόσια δήλωση πίστης στο Ισραήλ, και θα λάβουν  μια μπλε ταυτότητα παρόμοια με εκείνη των Αράβων της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

     στ) Όταν η πάλη θα τελειώσει, ο ισραηλινός νόμος θα επεκταθεί για να καλύψει το σύνολο της Λωρίδας της Γάζας, οι άνθρωποι που εκδιώχθηκαν από το Γκους Κατίφ θα κληθούν να επιστρέψουν σε οικισμούς τους, και η πόλη της Γάζας και τα προάστιά της, θα πρέπει να ανακατασκευαστούν,  ως μία πραγματική ισραηλινή τουριστική και εμπορική πόλη.

     Κύριε Πρωθυπουργέ,

     Αυτή είναι η μοιραία ώρα της απόφασης στην ιστορία του κράτους του Ισραήλ.

     Όλες οι μεταστάσεις του εχθρού μας, από το Ιράν και τη Χεζμπολάχ, ως την ISIS και την Μουσουλμανική  Αδελφότητα, τρίβουν τα χέρια τους χαιρέκακα και προετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο.

     Σας προειδοποιώ, ότι όποιο αποτέλεσμα, μικρότερο από αυτό που σας παρουσίασα εδώ, σημαίνει την ενθάρρυνση της συνεχιζόμενης επίθεσης κατά του Ισραήλ. Μόνο όταν η Χεζμπολάχ θα καταλάβει πώς αντιμετωπίσαμε  τη Χαμάς στο νότο, θα απόσχει από τους 100.000 πυραύλους της στο βορρά.

     Σας καλώ να υιοθετήσετε τη στρατηγική που προτείνεται εδώ.

     Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το σύνολο του ισραηλινού λαού με την συντριπτική πλειοψηφία του, θα σταθεί δίπλα σας,  όπως εγώ – εάν μόνο την υιοθετήσετε.

     Με φιλικούς χαιρετισμούς και με σεβασμό, “

     Moshe Feiglin

(πηγή :http://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/concentrate-and-exterminate-israel-parliament-deputy-speakers-gaza-genocide-plan)

(μετάφραση, επιμέλεια Sylvia )

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο