10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Οι Αnonymous “χτύπησαν” το site της Προεδρίας

[Σημείωση: Το site επανήλθε online το βράδυ της Πέμπτης]

Όποιος επισκεφθεί σήμερα το site της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας http://www.presidency.gr θα διαπιστώσει ότι η σελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Οι Anonymous με αφορμή το παρακάτω video και έπειτα από παγκόσμια επικοινωνία,υποστήριξη και ενημέρωση μέσω του internet “χτύπησαν” το site της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Πριν  λίγους μήνες, οι Anonymous από όλο τον κόσμο κήρυξαν “πόλεμο” ενάντια στους Πολιτικούς,τα κυρίαρχα ΜΜΕ, την Αστυνομία και τους Τραπεζίτες της Ελλάδας ( το σάπιο σύστημα όπως αποκαλούν), για το λόγο ότι γκρεμίζουν και το τελευταίο ίχνος της Δημοκρατίας της χώρας και ότι ξεπουλάνε τις ψυχές του ελληνικού λαού.

Επόμενοι πιθανοί στόχοι των Anonymous στην Ελλάδα είναι τα Τραπεζικά Συστήματα και η Εφορία, που σε περίπτωση που τρυπώσουν μέσα θα μπορέσουν να διαγράψουν πρόσθετους φόρους και οφειλές χωρίς να ακουμπήσουν λογαριασμούς πολιτών. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας πράξης θα δημιουργήσει όχι μόνο ελληνικό αλλά και διεθνές χάος με τους πολίτες να βγαίνουν κερδισμένοι και το υπεροπτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα να κρέμεται στον αέρα.

Επίσης δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε και ανάλογη επίθεση στην Ελληνική Αστυνομία καθώς όπως έχουν αποδείξει οι Anonymous ήταν  ικανοί να κάνουν άνω κάτω την Ισπανική και Αυστριακή Αστυνομία. Nα σημειώσουμε εδώ ότι στο παρελθόν οι Anonymous έχουν κάνει παγκόσμιους κυβερνητικούς κολοσσούς να τρέμουν και μόνο στην ιδέα το να μπουν στο στόχαστρο.

Δείτε το νέο video των Αnonymous για την Ελλάδα

Λίγα λόγια για τους Anonymous- (Ποιοί είναι και τι πιστεύουν;)

Οι Ανώνυμοι είναι παρεξηγημένοι από πολλές απόψεις. Ανώνυμος δε σημαίνει ο “κανένας”. Ανώνυμος σημαίνει ο “καθένας”. Οι Ανώνυμοι δεν εξυπηρετούν προσωπικές φιλοδοξίες. Δεν μπορούν να το κάνουν και να θέλουν, γιατί απλά είναι ανώνυμοι.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τους Ανώνυμους ως ομάδα. Κάποιοι ως καλή ομάδα, κάποιοι ως τρομοκρατική ομάδα. Οι Ανώνυμοι δεν είναι ομάδα. Είναι ιδέα. Η ιδέα της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Αν εξυπηρετείς με κάθε μέσω τι παραπάνω έννοιες, είσαι κι εσύ Ανώνυμος! Η μόνη διαφορά είναι πως εσύ λέγεσαι X  κι αν όντως πολεμάς για τις παραπάνω έννοιες, είσαι κι εύκολος στόχος των εχθρών σου.

Η πάγια τακτική είναι πως όταν δεν μπορεί κάποιος να “χτυπήσει” την ιδέα κάποιου, χτυπάει και υποβαθμίζει αυτόν τον κάποιον, θεωρώντας πως έτσι χτυπάει και την ιδέα. πχ ο Χ είναι ομοφυλόφιλος ή χοντρός ή πρώην στέλεχος κάποιας οργάνωσης ή οτιδήποτε… Άσχετα αν ο Χ υποστηρίζει κάτι απόλυτα σωστό, αν υποβαθμίσεις την προσωπικότητα του Χ, είναι σα να υποβαθμίζεις και την ιδέα.

Στην περίπτωση των ανωνύμων, αυτό είναι αδύνατο.Ένας Αnonymousμπορεί να είναι δικηγόρος, υδραυλικός, πρεζάκι, γκέι, καπιταλιστής ή κομμουνιστής… Μπορεί να είναι οτιδήποτε! Όμως δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι εναντίον της προσωπικότητάς του. Αναγκαστικά μένεις στην ιδέα που υποστηρίζει και μόνο.

O κόσμος έχει ανάγκη από αλληλεγγύη και ζωντανές πράξεις. Είναι πολύ χρονοβόρο να ασχολείσαι με το αν κάποιος είναι κάτι άλλο πέραν της ιδέας που εκφράζει. Αυτό είναι που γλιτώνουν οι Αnonymoi. Π.x δείτε τους real-democracy. Κάποιοι λένε ότι είναι του Σύριζα. Άλλοι ότι είναι και άλλα κόμματα μέσα. Άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι “αγνοί”. Έτσι δημιουργούνται θέματα που σε βγάζουν από τον ουσιαστικό στόχο.

Οι Ανώνυμοι υποστηρίζουν και την ανωνυμία στο internet γιατί απλά δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να είναι φακελωμένοι σε ένα σύστημα που έχει αποδείξει πως θέλει το κακό μας.Το internet και τα βίντεο είναι ένα μέσω που χρησιμοποιούν για να υπάρχει παγκόσμια επικοινωνία,υποστήριξη και ενημέρωση.

Πηγή: http://alexiptwto.blogspot.com

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο