Δικηγόροι πολιτικής αγωγής ΠΑΜΕ: «χαρακτηριστικά στοχοποίησης»

Δήλωση που κατέθεσαν οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής εκ μέρους των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ καταγγέλλουμε την οργανωμένη εγκληματική επίθεση των χρυσαυγιτών στον χώρο «Φαβέλα» στο Κερατσίνι, από την οποία τραυματίστηκαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων σοβαρά στο κεφάλι η συνάδελφος Ελευθερία Τομπατζόγλου, συνήγορος της πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα.

Σημειώνουμε ότι είναι η δεύτερη, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, βίαιη επίθεση της Χρυσής Αυγής με θύμα συνήγορο πολιτικής αγωγήςστη συγκεκριμένη δίκη, γεγονός που προσδίδει σε αυτές – μεταξύ άλλων – χαρακτηριστικά στοχοποίησης.

Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση και οι αστυνομικές αρχές έχουν σοβαρές ευθύνες για τη συνεχιζόμενη ανενόχλητη εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και άλλων εγκληματικών συμμοριών.

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και τιμωρία των δραστών της επίθεσης.

Καλούμε τους συναδέλφους, το λαό και τη νεολαία, να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοιες επιθέσεις και να απομονώσουν αποφασιστικά τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και τη συνεχιζόμενη εγκληματική δράση της.

Κορυδαλλός, 27/02/2018

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής

Άγγελος Βρεττός, Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Τάκης Σαπουντζάκης, Αντώνης Αντανασιώτης, Μάνος Μαλαγάρης, Χάρης Στρατής

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο