Στην απομόνωση δύο μέλη της ΣΠΦ και ο Ρ.Συριανός

 

 

Ο σύντροφος Δ.Μπολάνο οδηγήθηκε στις φυλακές Τρικάλων, που βρίσκεται επίσης ο σύντροφος-μέλος της ΣΠΦ Χάρης Χατζημιχελάκης.

 

Οι δύο σύντροφοι απαίτησαν το αυτονόητο, να βρίσκονται στην ίδια ακτίνα. Αυτή τη στιγμή η απαίτηση τους δεν έγινε δεκτή και ο Δαμιανός αρνήθηκε να μπει σε οποιαδήποτε άλλη ακτίνα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί προσωρινά (σύμφωνα με τα λεγόμενα της υπηρεσίας) στην απομόνωση.

 

Φυσικά, οι δύο σύντροφοι δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια… Η δημοσιοποίηση των συνθηκών των φυλακισμένων μελών της ΣΠΦ είναι απλά το πρώτο βήμα μιας κίνησης. Μιας κίνησης που αιωρείται πάνω από τα κεφάλια των επικεφαλών του “σωφρονιστικού συστήματος” σαν ένα τσεκούρι και γυρνάει…γυρνάει….γυρνάει…

ΥΓ: Επίσης στις 11/11 πληροφορηθήκαμε ότι και ο σύντροφος Ράμι Συριανός βρίσκεται στην απομόνωση στις φυλακές των Διαβατών, που μετήχθη έκτακτα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου προάσπισε την αξιοπρέπεια με αποτέλεσμα οι ανθρωποφύλακες να τον περάσουν τις επόμενες μέρες από τον εισαγγελέα της φυλακής για πειθαρχική απείθεια.

 

Παράλληλα, στις 5 Δεκεμβρίου έχει οριστεί η δίκη του για την ένοπλη απαλλοτρίωση σε κρατικό οργανισμό για την οποία έχει αναλάβει περήφανα την ευθύνη.

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

 

Αλληλέγγυοι/ες για την υπόθεση της Ε.Ο. ΣΠΦ

 

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο