Σολντ άουτ το νέο σουξέ “Σκέφτομαι κ γράφω”

alt

Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί το πλατινένιο cd “Αλφάβητος”, με την μεγάλη επιτυχία “Σκέφτομαι κ γράφω” της γνωστής αοιδού, Α. Δημοτικού. 

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των συναρμόδιων υπουργείων Πολιτισμού και Παιδείας, κάποια στιγμή πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα κυκλοφορήσει και σειρά συλλεκτικών dvd τα οποία θα διατίθενται μαζί με τη δωρεάν «κασετίνα κόσμημα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Η οπτικοακουστική συλλογή θα περιλαμβάνει πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια της καλλιτέχνιδος, η οποία θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλής στα παιδιά σχολικής ηλικίας και όχι μόνο.

Το άκρως πολιτικοποιημένο “Εμείς κ ο κόσμος” με σαφείς γεωπολιτικές αναφορές, το μυστηριώδες, “Λέξεις στην καρτέλα” αλλά και το γεμάτο υπονοούμενα, “Η γλώσσα μου” είναι ορισμένες μόνο από τις επιτυχίες της Α. Δημοτικού, οι οποίες αναμένεται το προσεχές διάστημα, να διατεθούν πιλοτικά, μέσω ειδικά διαμορφωμένων stands – αυτόματων πωλητών, έξω από τα σχολικά κτίρια του Λεκανοπεδίου.

Ο προϋπολογισμός αυτού του παγκοσμίως πρωτοποριακού μουσικού εγχειρήματος, το οποίο σέβεται στο 100% το περιβάλλον, θα καλυφθεί, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, εξ’ ολοκλήρου από τους γονείς.

theblob.gr

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο