Αποκλεισμένο το λιμάνι του Κατακόλου από πράκτορες της Μοσάντ (αναδημοσίευση)

Η προγραμματισμένη άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Golden Iris που μεταφέρει μεταξύ άλλων 526 τουρίστες από το Ισραήλ, σήμανε συναγερμό στις τοπικές Αρχές. Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ελήφθησαν εδικά μέτρα για την ασφαλή άφιξη και μεταφορά των τουριστών στην Αρχαία Ολυμπία, υπό το άγρυπνο μάτι πρακτόρων της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίες Μοσάντ.

Το λιμάνι του Κατακόλου από νωρίς το πρωί  είναι αποκλεισμένο προκειμένου να μην περάσει κανένας χωρίς έλεγχο στο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτρα σε μικρότερη κλίμακα είναι πιθανόν να διατηρηθούν από δω και στο εξής σε κάθε άφιξη κρουαζιερόπλοιου.

Για πρώτη φορά ελήφθησαν σε τέτοια έκταση λόγω της άφιξης του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr από την στιγμή που τα κρουαζιερόπλοια που μεταφέρουν ισραηλινούς πολίτες σταμάτησαν να επισκέπτονται την Τουρκία, λόγω των ψυχρών σχέσεων που έχουν οι δύο χώρες μεταξύ τους, οπουδήποτε καταπλεύσουν στην Ελλάδα, θα λαμβάνονται αυστηρά μέτρα ασφάλειας. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Κατακόλου.

Μέσα στο λιμάνι είναι ακροβολισμένοι άνδρες του Λιμεναρχείου, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και πράκτορες της Μοσάντ, ώστε να μην συμβεί κανένα παρατράγουδο, για όση ώρα παραμείνουν οι Ισραηλινοί τουρίστες στην περιοχή. Μια ομάδα περίπου 200 ατόμων θα επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία, συνοδεία αστυνομικών της Α.Δ. Ηλείας και Ισραηλινών πρακτόρων. 

Αναδημοσίευση από ΗΛΕΙΑ live.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο