10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Αστυνομικός φαίνεται να εμπλέκεται σε περισσότερες από 100 ληστείες σε βάρος μεταναστών

Σε περισσότερες από 100 ληστείες σε βάρος μεταναστών φαίνεται πως εμπλέκεται ο ειδικός φρουρός που συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τότε ο 31χρονος είχε ληστέψει έναν Ιρανό αλλά όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε λίγο αργότερα στους συναδέλφους του που τον ανέκριναν έχει διαπράξει άλλες (τουλάχιστον) 20 παρόμοιες ληστείες.

Την υπόθεσή του την έχει αναλάβει το Εσωτερικών Υποθέσεων στελέχη του οποίου εκτιμούν πως ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός εμπλέκεται σε τουλάχιστον 100 ληστείες!

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ο 31χρονος πλησίαζε τους μετανάστες δήθεν για να ελέγξει τα χαρτιά τους και στη συνέχεια με την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου τους λήστευε!

Από κάποιους μετανάστες, μάλιστα, είχε αρπάξει και τις πιστωτικές τους κάρτες και αφού τους ανάγκαζε να του αποκαλύψουν τους προσωπικούς κωδικούς στη συνέχεια πήγαινε στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης και έκανε ο ίδιος αναλήψεις χρηματικών ποσών.

Θεωρείται δεδομένο πως πέρα από τον 31χρονο ειδικό φρουρό στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί. Επιπλέον για τον ειδικό φρουρό ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες ένοπλες ληστείες σε βάρος κοσμηματοπωλείων και άλλων «στόχων».

Με πληροφορίες από τον Μαυρομέλανο.

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Δεν εκπροσωπώ και δεν εκπροσωπούμαι. Telegram: Bairamidis
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο