Σχετικά με τη νέα αθλιότητα του ροζ αντιανδρισμού

Την κυριακή 30 ιουνίου εμφανίστηκε ένα άρθρο στο ιντιμίντια ( https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1479765)

το οποίο αναφέρεται σε μια εκδήλωση που έγινε στην πόλη της λάρισας στην οποία συμμετείχαν διεμφυλικά άτομα τα οποία φέρεται να ενοχλήθηκαν απο άλλα άτομα επειδή είναι διεμφυλικοί.

Στο κείμενο υπάρχει ένας..ορισμός της λέξης αρρενωπότητα την οποία οι πανηλίθιες συντάκτριες του άρθρου θεωρούνε κάτι μεμπτό ενώ δημιουργούν και έναν άλλο ορισμό ,δικό τους προκειμένου να εξυπηρετηθεί το αντιανδρικό τους μένος. Γράφουν,λοιπόν:

 

”αρρενωπότητα : Ματσίλα , Ανδρισμός ! Χρησιμοποιείται κυρίως για την επινόηση , της ανδρικής μάτσο κοινωνικής φιγούρας , υπάρχει ένας εξοβελισμός του θηλυκού στοιχείου, μια φοβία”

Αν αυτός είναι ο ορισμός της αρρενωπότητας αλλά και του ανδρισμού τότε οι συγκεκριμένες έχουνε μεγάλο πρόβλημα.Αν υπάρχουν άντρες που συμμετέχουν στην ομάδα προφανέστατα τους κοροιδεύουν.

Mην ξεχνάμε επίσης ότι η ανδρική ομοφυλοφιλία είναι ανάμεσα στα άλλα και τάση για ερωτική συνέρευση με ένα αρρενωπό ανδρικό κορμί.

Πως είναι δυνατόν κάποια ομάδα να έχει και αναφορά στους γκέι και να επιτίθεται συγχρόνως στο ανδρικό κορμι;

Το ανδρικό κορμί το οποίο επιθυμούν και οι γυναίκες που είναι ετεροφυλόφιλες-οπότε τα λεγόμενα των λεσβιών προσβάλλουν και αυτές

(Να αισθάνονται ενοχές οι γυναίκες που τους αρέσει να γλύφουν ένα αρσενικό κορμί; Ο συντηρητισμός κάποιων μάλλον είναι τεράστιος )

 

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

5 ΣΧΟΛΙΑ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
5 Σχόλια
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο