Το ΚΚΕ καταδικάζει την πώληση του 902 και απαντά με Πανελλαδική απεργία διαρκείας

 

Κάλεσμα για παλλαϊκή συστράτευση απευθύνουν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ αμέσως μετά την κήρυξη Πανελλαδικής απεργίας διαρκείας με αφορμή την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902. 

Όπως φαίνεται, η είδηση της απόλυσης των εργαζομένων του 902 και η πώληση του σταθμού σε φιλοκυβερνητικό ιδιώτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον Περισσό. 

Μάλιστα ο γ.γ. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με την εξέλιξη αυτή, γεγονός που σηματοδοτεί και την περαιτέρω ριζοσπαστικοποίηση του κόμματος. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή από το στενό περιβάλλον του κύριου Κουτσούμπα, φαίνεται πως ανέφερε κατά λέξη τη φράση “αν όχι τώρα, πότε; αν όχι εμείς, ποιοι;” 

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες και ημέρες, καθώς όπως φαίνεται το ΚΚΕ είναι σαν έτοιμο από καιρό για την ανατροπή του καθεστώτος. 

“Δε θα ανεχτούμε άλλες απολύσεις, τη στιγμή μάλιστα που ο ελληνικός λαός δεινοπαθεί” ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, κατακεραυνώνοντας μάλιστα όλους όσους ενστερνίζονται τη θεωρία του ώριμου φρούτου, οι οποίοι – σύμφωνα με το ΠΑΜΕ – “με τον απαρχαιωμένο λόγο τους που παραπέμπει σε περασμένες δεκαετίες είναι καταδικασμένοι στη γραφικότητα”. 

Arkan

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο