Στην 4η ημέρα απεργίας πείνας και δίψας ο Αντώνης Σταμπούλος

Ο Αντώνης Σταμπούλος διανύει το τέταρτο 24ωρο απεργίας πείνας και δίψας, απαιτώντας την μεταγωγή του στον Κορυδαλλό προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην συνήγορό του και την οικογένειά του.

Μετά την σύλληψή του κατά την πρόσφατη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, με κατηγορίες για σχεδιαζόμενες «τρομοκρατικές επιθέσεις» με κύριο παρουσιαζόμενο στοιχείο την… ιδεολογική του τοποθέτηση ως αναρχικού και την πρότερη κινηματική του δράση, ενώ με εισαγγελική εντολή επρόκειτο να προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό, μετήχθη στις φυλακές Λάρισας την Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου. Το βράδυ της ίδιας μέρας ξεκίνησε την απεργία πείνας και δίψας.

Κρατούμενοι από την Α’ πτέρυγα Κορυδαλλού, με κείμενό τους που δημοσιεύτηκε χθες, προειδοποιούν το υπουργείο δικαιοσύνης «ότι ο θάνατος ενός κρατουμένου από απεργία πείνας και δίψας θα έχει συνέπειες που δεν μπορούν να προβλέψουν».

Σήμερα, Παρασκευή, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17:30 στο υπουργείο δικαιοσύνης (Λ. Μεσογείων στο μετρό Κατεχάκη). Για αύριο, Σάββατο, έχει προγραμματιστεί πορεία αλληλεγγύης στις 12 το μεσημέρι, στο Μοναστηράκι.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο