Σταμάτησαν την φοίτηση του Ρωμανού

  Νέα εμπόδια προκύπτουν για τον Νίκο Ρωμανό, ο οποίος αν και παρακολούθησε με επιτυχία το πρώτο εξάμηνο των σπουδών του εντός φυλακών, δεν μπορεί να συνεχίσει τη φοίτηση του λόγω εμποδίων που βάζει η Δικαιοσύνη.
  Όπως αναφέρουν σε καταγγελία οι σύντροφοί του, η Διευθύντρια της φυλακής Κορυδαλλού Χαραλαμπία Κουτσομιχάλη, ο εισαγγελέας Νικόλαος Ποιμενίδης και η κοινωνική λειτουργός Βάσω Φραγκαθρούλα αποφάσισαν να διακόψουν «πραξικοπηματικά» τη φοίτηση του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος πέρασε κανονικά το 1/3 των μαθημάτων του εξαμήνου όπως όριζε η τροπολογία που ψηφίστηκε τον περασμένο Δεκεμβριο.
 Η ανακοίνωση – καταγγελία καλεί το υπουργείο Δικαιοσύνης να επιβάλει επιτέλους την εφαρμογή του παλιού και του νέου νόμου, ενώ κατακρίνει και στελέχη της σημερινής κυβέρνησης, που είχαν σταθεί στο πλευρό του Ρωμανού όταν ήταν στην αντιπολίτευση.
 
  Αναλυτικά το κείμενο:
Ο σύντροφος πέρασε κανονικά το 1/3 των μαθημάτων του εξαμήνου όπως όριζε η τροπολογία που ψηφίστηκε τον περασμένο Δεκεμβριο. Με βάση την ίδια τροπολογία για τους υπόδικους καταργούνταν η σύμφωνη γνώμη του ανακριτή. Για άλλη μια φορά λοιπόν βρισκόμαστε μπροστά σε ένα θέατρο του παραλόγου. Το συμβούλιο της φυλακής έστειλε την αίτηση του συντρόφου στον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλου ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς δικαστικούς παράγοντες που είχαν οδηγήσει στην πολυήμερη απεργία πείνας του συντρόφου. Ο συγκεκριμένος απέρριψε την αίτηση του συντρόφου και έστειλε την αίτηση πίσω στο συμβούλιο, το οποίο δεσμευόμενο στην αρνητική απόφαση του Νικόπουλου, θα την απορρίψει και αυτό εφόσον αρνούνται να εφαρμόσουν την τροπολογία που αφορα τον σύντροφο.
 Το συμβούλιο της φυλακής δηλαδή η Διευθύντρια της φυλακής Κορυδαλλού Χαραλαμπία Κουτσομιχάλη, ο εισαγγελέας Νικόλαος Ποιμενίδης και η κοινωνική λειτουργός Βάσω Φραγκαθρούλα αποφάσισαν να φέρουν εις” πέρας ένα νομικό πραξικόπημα με την πλήρη συγκάληψη του υπουργείου δικαιοσύνης. Ας θυμηθούμε όλοι την στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της απεργίας πείνας, το δήθεν ενδιαφέρον για την ζωή του συντρόφου, τις τηλεοπτικές και κοινοβουλευτικές αντιπαραθέσεις με τα στελέχη της ΝΔ. Φυσικά τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν τα στελέχη της ΝΔ τότε θα χρησιμοποιησουν και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα, δηλαδή δεν μπορούν να παρέμβουν στην δικαιοσύνη η οποία είναι ανεξάρτητη κλπ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο ξεδιάντροπη συμμορία ψηφοθηρών και πολιτικων εκμετάλλευτων αφού δεν ενδιαφέρονται ούτε να ρίξουν στάχτη στα μάτια των υπηκόων τους.
 
 Για ότι συμβεί από δω και μπρός την ευθύνη έχουν όσοι εξαπατούν και παίζουν με τις ζωές των συντρόφων μας. Στην προκειμένη το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ κόστος αφορα την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, την Χαραλαμπία Κουτσομιχάλη, τον Νίκολαο Ποιμενίδη, την Βάσω Φραγκαθρούλα και τον Ευτύχη Νικόπουλο.
 
Αλληλέγγυοι/υες
 
(Αναδημοσίευση από http://www.kar.org.gr)

     Σημείωση δική μου μιας και θεωρώ ότι έχει την σημασία της: Θυμίζω ότι η Χαραλαμπία Κουτσομιχάλη η νυν διευθύντρια φυλακών Κορυδαλλού ήταν η διευθύντρια των φυλακών Θήβας. που είχε καταγγείλει η Κατερίνα Γκουλιώνη για εξευτελιστική συμπεριφορά εναντίον των κρατουμένων και ήταν εκείνη που έδωσε την εντολή για μεταγωγή της Κατερίνας από τις φυλακές της Θηβας στις φυλακές της Κρήτης, στην διάρκεια της οποίας η Κ. Γκουλιώνη βρέθηκε νεκρή. Επιβραβεύθηκε μάλλον για την συμπεριφορά της και όχι μόνο δεν έγινε ποτέ έλεγχος του ρόλου της στην μεταγωγή αλλά και έρευνα των καταγγελιων, αλλά αντίθετα πήρε και προαγωγή και έγινε διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού. Σήμερα λοιπόν εξακολουθεί με τις ευλογίες των εκάστοτε υπουργείων δικαιοσύνης, να παίζει, όπως φαίνεται με τις ζωές ανθρώπων.

Sylvia

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο