Χανιά: Κείμενο της κατάληψης Rosa Nera, σχετικά με τις πρόσφατες απειλές για εκκένωση από τον ξενοδόχο Β. Διγαλάκη

b2ap3_thumbnail_rosa_nera_katalipsi_xania_1.jpg

Ναι, πράγματι, χρειάζονται εκκενώσεις!

Μετά τη δήλωση του πρύτανη του Πολυτεχνείου Βασίλη Διγαλάκη, για την αναγκαιότητα εκκένωσης «για το καλό της κοινωνίας των Χανίων», δηλώνουμε με πάθος και εμείς ότι «ναι, πράγματι, χρειάζονται εκκενώσεις!».

Κι επειδή το παραμύθι του «καλού της κοινωνίας», με δημόσια στήριξη βουλευτών Ηρακλείου, «προσωπικοτήτων» και αρχηγού αντιπολίτευσης, επιχειρηματιών που εμπλέκονται άμεσα στα οικονομικά ιδιωτικά συμφέροντα που προωθεί ο ανώτατος κρατικός λειτουργός Διγαλάκης και λοιπών πρόθυμων μικρότερων αρπαχτικών επαναλαμβάνεται, παραθέτουμε μερικές χαρακτηριστικές ενέργειες του «ευεργέτη της πόλης», ενδεικτικά, εδώ και δυο χρόνια:

Α/ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ: κύρος, γνωριμίες, υποδομές, χρηματοδοτήσεις, η άντληση των ανθρώπινων, επιστημονικών, τεχνολογικών και ιδιοκτησιακών πόρων από το δημόσιο πανεπιστήμιο.

1/ 2015

– ο Διγαλάκης καλεί τον συνεργάτη του Dan Marom στα Χανιά – πανεπιστημιακό-επιχειρηματία, πρόεδρο της CEO, Irrational Innovations, μιας παγκόσμιας εμβέλειας εταιρίας «ανοικοδόμησης» που δραστηριοποιείται ως τώρα στην Αφρική[1]. Ένα χρόνο μετά, ο ενθουσιασμένος Dan Marom εξηγεί για την εταιρία του: «η Irrational Innovation αφορά την επένδυση κεφαλαίων σε τοπικές real estate εταιρείες και στον τουρισμό, χτίζουμε ένα δίκτυο μπουτίκ ξενοδοχείων στα Χανιά, το οποίο ελπίζουμε ότι σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Νομίζω ότι υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία σε αυτές τις αγορές, και περισσότερο από αυτό, η ομάδα μας βλέπει αυτά τα έργα ως μια πλατφόρμα για να συμβάλει και σε άλλους τομείς: στην επιχειρηματικότητα, την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη και άλλα πολλά».

– Το καλοκαίρι του 2015, καλεί άλλον έναν «εκλεκτό συνεργάτη», τον George Khairallah[2] που στα τέλη Αυγούστου καλείται επίσημα από το Πολυτεχνείο[3]. Είναι πρόεδρος μιας εταιρίας που αντικείμενο έχει τις επικοινωνίες στις αεροπορικές εταιρίες (συνεργάτης ΙΑΤΑ), ταξίδια και πολυτελείς μετακινήσεις[4]. Ο George Khairallah μεταφέρει την πολυεθνική του JR Technologies στα Χανιά με διαδικασία fast track μερικές μέρες πριν τη συνάντηση στο Πολυτεχνείο (11 Αυγούστου). Ιδρύει μια ιδιωτική εταιρία – ατομική[5], την «Μονοπρόσωπη JR Technologies»[6]. Προφανώς εντυπωσιασμένος από τις επιτυχίες του πρύτανη που διαπρέπει στις κρατικές επιδοτήσεις των δικών του εταιριών[7], αιτείται μιας χρηματοδότησης «για πολύ μικρές εταιρίες» (η εταιρία στην πραγματικότητα είναι πολυεθνική). Έτσι, με το ένα πόδι στο Πολυτεχνείο και το μάτι στα κονδύλια, με ενεργητικό μόλις +/- 50.000[8] αλλά ετήσιο τζίρο περί τα 350.000[9] εκ των οποίων τα 200.000 είναι επιδοτούμενα από κρατικά προγράμματα ενίσχυσης των πολύ μικρών εταιριών[10], ο George Khairallah αρχίζει και «διαδίδει» στον Τύπο ότι η εταιρία του είναι «ευκαιρία» για τους νέους[11], ότι «ήρθε να επενδύσει»[12] και «να συμβάλλει και αυτός στην ανάπτυξη»[13].

2/ 2016

– το Μάρτη αναγγέλλεται από τον πρύτανη μια «καινοτομία» του Πολυτεχνείου, η TUC InnovationInitiative[1] όπου παρουσιάζεται το TUC Innovation House ως «πρωτοβουλία» της οποίας ακόμα ψάχνουν τότε το νομικό πλαίσιο («The TUC Innovation House will be an independent company that will spin-off from the Development Company of TUC and its legal status will be determined in the next few months.» – σελίδα 14). Την παρουσίαση αναλαμβάνει ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Νικόλαος Νικολαΐδης[2]. Βρίσκουν χρηματοδότηση σύντομα για να διαφημίσουν τις «εμπορικές μέρες» InnovationDays μαζί με πανεπιστήμιο της Νορβηγίας (ΦΕΚ Τεύχος Β’ 4108/21.12.2016). Η εργασία του Νικολαΐδη αναδεικνύει την ακολουθούμενη στρατηγική: αναφέρει στις «επιτυχίες» του Πολυτεχνείου Κρήτης την εταιρία Dialogos[3]των Βασίλη Διγαλάκη και Σωκράτη Κόκκαλη (Φ.Ε.Κ.7811/18-8-2000) όπου μέλος Δ.Σ. είναι η Παρασκευή Μανάρα[4] (σύζυγος), τώρα πρόεδρος των άλλων εταιριών του Διγαλάκη αφότου «εξαφανίστηκε» από αυτές ο ίδιος όταν έγινε πρύτανης.

– το Μάρτη ο καλός φίλος της JR Technologies George Khairallah προσκαλεί φοιτητές του Πολυτεχνείου «με λαμπερά μυαλά[5]» για επιμόρφωση και εργασία[6].

– για την επίσημη παρουσίαση του σχεδίου δράσης της JR Technologies, υπογράφεται ιδιωτικό συμφωνητικό παραχώρησης του Νεώριου από το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου «για πενθήμερη εκδήλωση»[7] τέλη Σεπτεμβρίου του 2016[8].

– την 1η Ιουλίου το ξενοδοχείο Ambassador Residence – το καμάρι του Dan Marom με την εταιρία του Irrationals Innovations – και η JR Technologies – η «μικρούλα εταιρία» του George Khairallah, είναι οι δυο «μέγα σπόνσορες» στην καινοτομία του Πολυτεχνείου Κρήτης που λέγεται Innovation & Entrepreneurshipat TUC που διοργανώνεται στο ΜΑΙΧ[9]. Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι και οι δυο επιχειρηματίες, ενώ ο Don Marom[10] επανέρχεται και στο Hellenic Innovation Forum στην Αθήνα 1-2 Μαρτίου 2017[11] και στο TUC talks about FINTECH στο Πολυτεχνείο στις 3 Μαρτίου 2017[12]. Σκοπός της εκδήλωσης του Ιουλίου 2016 είναι η διαφήμιση του Master in Technology & Innovation Management[13]. Στις ίδιες συναντήσεις παραβρίσκεται ο Harry Yuklea[14], πανεπιστημιακός-επιχειρηματίας που μαζί με τους Dan Marom[15], Φώτη Πασιούρα, Νικόλαος Νικολάου, Βασίλειος Διγαλάκης κλπ., εργάζονται όλοι μαζί στο νέο μεταπτυχιακό του Πολυτεχνείου Κρήτης Master in Technology & Innovation Management [16] που ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου 2017[17].

3/ 2017

– τον Φεβρουάριο ο ακαδημαϊκος-επενδυτής George Khairallah[1] της JR Technologies, δηλώνει ότι ίδρυσε στα Χανιά ένα πρότυπο κέντρο Έρευνας & Τεχνολογίας[2]. Επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρίας να στηρίζει την ελληνική αγορά, έχοντας εγκαταστήσει την έδρα της στα Χανιά με στόχο «την προσέλκυση νέων επιστημόνων από εξειδικευμένα τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης»[3].

– 30 Μαρτίου ο Βασίλης Διγαλάκης είναι τόσο ευχαριστημένος από την «πρωτοβουλία» που αναφέρει σε συνέντευξη «εφ’όλης της ύλης»: αυτό το εξάμηνο ξεκίνησε τη λειτουργία του και το “Innovation House”, το «Σπίτι της Καινοτομίας» στο Πολυτεχνείο Κρήτης, παράλληλα με το νέο μεταπτυχιακό σε «Διαχείριση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας». Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των φοιτητών και των καθηγητών, παράλληλα με νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υποστήριξη της καινοτομίας, με κάνει αισιόδοξο για το μέλλον.[1]

– στις 31 Μαρτίου γίνεται η επίσημη παρουσίαση της πρωτοβουλίας TUC Innovation House (η «πρωτοβουλία» του Μάρτη 2016) από τον Φώτη Πασιούρα[2] – καθηγητή του Πολυτεχνείου ειδικευμένος και βραβευμένος στα οικονομικά – στο πλαίσιο της εκδήλωσης TUC Talks about Ventures Capitals[3].

– στις 17 Μαΐου ο Φώτης Πασιούρας επανεμφανίζεται αναβαθμισμένος αυτή τη φορά σε υπεύθυνο της πρωτοβουλίας αυτής, που διοργανώνει το TUC talks about Tourism Technology[4] – αφού εγκρίθηκαν τα ερευνητικά κονδύλια διαφήμισης το Δεκέμβρη του 2016. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Ιωάννης Σκιάς, μεταξύ άλλων πρώην σύμβουλος επιλογής στρατιωτικού εξοπλισμού[5], προσκεκλημένος αυτή τη φορά του Πολυτεχνείου Κρήτης, λόγω της θέσης του στην εταιρία του George Khairallah[6] στα Χανιά, Head ofEngineering & Operations Division, Innovation Center of Chania, JR Technologies.

Β/ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ: ένα ατέλειωτο γαΙτανάκι με έδρες (και) στην Κύπρο…

– η σχέση της εταιρίας που «κέρδισε» το διαγωνισμό εκμίσθωσης της 5ης Μεραρχίας, με την εταιρία που διαχειρίζεται το Ambassador Residence που αναφέρει ο Don Marom το 2015, είναι γνωστή: η BELVEDERE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το Γενάρη του 2017 – 20 μέρες προτού λήξει η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών και έχει έταιρο την κυπριακή CYDON GROUP LIMITED. Η CYDON GROUP με τη σειρά της έχει τη CYPROLIAISON-LIMITED γραμματέα. Η BH-BOUTIQUE-HOTELS-HOLDINGS-CYPRUS-LIMITED – η εταιρία ιδιοκτήτρια του Ambassador Boutique Hotel στα Χανιά έχει επίσης την CYPROLIAISON-LIMITED γραμματέα. Tα ονόματα ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΓΚΟΥ ΓΙΑΓΚΟΣ, ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΛΟΥΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ και ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ[1](νομικοί) συναντιούνται παντού, σε διάφορα πόστα και συνεργασίες, στην Κύπρο ή την Κρήτη. Οι διευθύνσεις όλων αυτών των εταιριών είναι δυο: στην Ιφιγένειας 17 και στην Κωστάκη Παντελίδη 1, στη Λευκωσία. Το Ambassador Boutique Hotel είναι ο ένας «μέγας σπόνσορας» στη διαφήμιση του μεταπτυχιακού του Πολυτεχνείου – το γιατί είναι πασιφανές. Για την JR Technologies – το δεύτερο «μέγα σπόνσορα» επίσης.

– τις σχέσεις του Don Marom με τα Boutique Hotels και τις βλέψεις του για «επένδυση» ακόμα και στην παιδεία ή την υγεία, τις δηλώνει ο ίδιος. Δηλώνει επίσης ο ίδιος ο George Khairallah ότι σκοπός του είναι να αντλεί η εταιρία του από το Πολυτεχνείο. Πανεπιστημιακοί είναι μεν, επιχειρηματίες δε. Ο πρύτανης  Διγαλάκης είναι ο μόνος που έχει το θράσος να επικαλείται το «καλό της κοινωνίας των Χανίων».

– για το καλό της χανιώτικης κοινωνίας λοιπόν, το ξενοδοχείο του Βασίλη Διγαλάκη ΚΟΡΙΝΑ ΜΑΡΕ διαφημίζεται (μεταξύ άλλων) από μια εταιρία CILIARA LIMITED με έδρα την Κύπρο[2] που είναι ειδικευμένη στο ηλεκτρονικό εμπόριο[3] και έχει διευθυντή την HAMERVATE LIMITED[4] και γραμματέα την ZEDANA SECRETARIAL LIMITED. Οι δυο αυτές εταιρίες είναι αντίστοιχα διευθύντρια εταιρία και γραμματέας στην CRETESOFT LIMITED[5], εταιρία του Dr. Heinz Kabutz, διακεκριμένου επιστήμονα στη γλώσσα υπολογιστών (Java Champion) και επίσημος προσκεκλημένος του Πολυτεχνείου στις 20 Μαΐου του 2016[6]. Τα προγράμματα που προτείνει στην Κρήτη η CRETESOFT LIMITED είναι «εντατική μάθηση και χαλάρωση», ένας νέος τύπος τουρισμού με υψιλής ποιότητας τουρισμό και επαγγελματική πιστοποίηση ταυτόχρονα[7]. Τα ονόματα που επανέρχονται στις εταιρίες αυτές – HAMERVATE LIMITED, ZEDANA SECRETARIAL LIMITED, ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗΦΙΛΙΠΠΟΥ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΗ – οδηγούν σε αμέτρητες άλλες εταιρίες με την ίδια διεύθυνση (Στρόβολος 77) και παραλλαγές στα ονόματα των διευθυντών-γραμματέων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι Χατζηφιλίππου και Μαγνήτη, υπεύθυνες στην Alliot Partellas Kiliaris Ltd [8], μια εταιρία με νομικές συμβουλές: « the firm is ready to provide professional advisory and comprehensive, custom-made solutions regarding the company registration procedure, the documents required and application

forms. Advisory expands on information regarding benefits of an international (offshore) company, possible business activities and the criteria for choosing the ideal Jurisdiction».

Είναι κάποιος που δεν καταλαβαίνει;

…και για να μην ξεχνιόμαστε: η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου δεν έδωσε ποτέ την 5η Μεραρχία στην εταιρία Belvedere. Η Σύγκλητος επικύρωσε το δικαίωμα διαχείρισης στην Εταιρία Διαχείρισης του Πολυτεχνείου το 2014 και η Εταιρία με τη σειρά της (και με άλλη σύνθεση μελών) αποφάσισε το 2017 – κι αυτό με αμφιβολίες σχετικά με την πλήρη ή όχι νομιμότητα αυτής της ενέργειας – να το δώσει στην Belvedere[1].

Ο πανικόβλητος πρύτανης που λήγει η θητεία του επιστρατεύει όποιον μπορεί για να προλάβει πριν φύγει, να «τακτοποιήσει» το πολυπόθητο «έργο». Εμφανίζεται σε τηλεοπτικά παράθυρα, δίνει συνεντεύξεις μέρα παρά μέρα, στριφογυρνά από δω κι από κει προκειμένου να στείλει το πολιτικό μήνυμα του «δικαιώματος» του Πολυτεχνείου «να διαχειρίζεται την περιουσία του».

Την περιουσία «του»;

Ο Διγαλάκης κι ο κάθε Διγαλάκης στέκεται με μανία ενάντια στα κοινωνικά κινήματα. Αυτοί που αρπάζουν με κάθε ευκαιρία κονδύλια και μετοχές, αυτοί που σηκώνουν το δαχτυλάκι για να μας πουν για το «δημόσιο συμφέρον», αυτοί που δεν μπορούν να σεβαστούν τα δεκατρία χρόνια αντίστασης και αλληλεγγύης, πολιτισμού και αυτοοργάνωσης, αυτοί ναι, είναι που πρέπει να εκκενωθούν από τα πόστα τους. Τώρα!

.. κι εμείς συνεχίζουμε!

Κατάληψη Rosa Nera – Λόφος Καστέλι παλιό λιμάνι ,Χανιά

 

http://rosanera.squat.gr

διαβάστε το κείμενο σε μορφή pdf εδώ

 

[1] http://agonaskritis.gr/wp-content/uploads/2017/06/7503469b6n-xwf.pdf

[1] https://home.kpmg.com/cy/en/home/contacts/l/cy-marios-lazarou.html

[2] http://corinna-mare-chania.booked.net/#/overviewtab και http://ibooked.ca/info.html#about

[3] http://www.ciliara.com/

[4] https://opencorporates.com/officers/131281070

[5] https://opencorporates.com/companies/cy/HE239985

[6]http://www.ece.tuc.gr/index.php?id=4092&tx_ttnews%5Btt_news%5D=13756&cHash=96c07617c6f36f97c3b8279b232ec218

[7] http://www.javaspecialists.eu/courses/xj-conc-j8.jsp και http://www.javaspecialists.eu/crete/

[8] https://www.cypruscompanyformation.com/alliott-partellas-kiliaris

[1] http://eparxies.gr/vasilis-digalakis-rotiste-tha-ime-ypopsifios-meta-telos-tis-thitias-mou/

[2] https://www.tuc.gr/index.php?id=2786&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14218&cHash=61b1233a601bac2b90ce3b3788b797fb

[3] https://www.tuc.gr/index.php?id=2786&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14291&cHash=81520ea335f5895a2f31c2f08680cefd

[4] https://www.tuc.gr/index.php?id=2786&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14347&cHash=287aef6c63533efb7dbead305b4123ce

[5] https://www.linkedin.com/in/ioannisskias/

[6] https://www.tuc.gr/index.php?id=2786&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14347&cHash=287aef6c63533efb7dbead305b4123ce

 

[1] https://www.yuklea.info/academic-vitae

[2] http://traveldailynews.gr/news/article/64273

[3] https://www.tuc.gr/index.php?id=531

[1] http://synedrio16.teetdk.gr/eisigiseis/nikolaidis.pdf

[2] http://www.herslab.tuc.gr/people/nikolaidis

[3] http://www.speech.gr/res/news-20071001-customer_management.pdf

[4] https://www.linkedin.com/in/manaraparaskevi/

[5] http://www.jrtechnologies.com/pdfs/ECESCON2016.pdf

[6] https://www.career.tuc.gr/el/ergasia/aggelies-nea-kai-anakoinoseis/theseis-ergasias/perigrafi-thesis-ergasias/?career=latest_job&jid=8723

[7] http://ndcinpractice.jrtechnologies.com/

[8]https://yperdiavgeia.gr/decisions/view/21537697+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-b“>https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:P4_r2iJtjzQJ:https://yperdiavgeia.gr/decisions/view/21537697+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-b

[9] https://www.tuc.gr/index.php?id=6771

[10] http://www.capital.gr/sunenteuxi/3141094/-talenta-uparxoun-xreiazetai-orama-kai-skliri-douleia

[11] http://hif.ethosevents.eu/homepage/

[12] https://www.tuc.gr/index.php?id=2786&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14244&cHash=3a3bc5d4b144b9c1591a29592a67effe

[13] https://www.mtim.tuc.gr/en/news/n/12934-event-innovation-entrepreneurship-at-tuc-2016/

[14] https://www.yuklea.info/business-cards

[15] http://www.danmarom.com/

[16] https://www.mtim.tuc.gr/en/people/faculty/

[17] http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/master-science-technology-and-innovation-management-sto-polytehneio-kritis

[1] https://irrationalinnovations.com/

[2] https://www.geminet.gr/_intradownload/78cbbd94-97f6-4311-a9d1-c9e8cf5218eb.pdf

[3] https://www.tuc.gr/index.php?id=2786&tx_ttnews%5Btt_news%5D=13218&cHash=b7f1e4a526a907c8b013d00ae223c668

[4] https://www.linkedin.com/in/george-khairallah-9846181/

[5] http://echamber.chania-cci.gr/eChamber/login.php?action=sMember&registerID=33397&back=kad&kad=62&page=1

[6] http://echamber.chania-cci.gr/eChamber/login.php?action=sMember&registerID=33397&back=kad&kad=62&page=1

[7] κατάφερε να χρηματοδοτήσει και τις δυο εταιρίες του ΝΤΙΕΜ Α.Ε. και ΚΟΡΙΝΑ ΔΙΓΑΛΑΚΗ Α.Ε. για το ίδιο έργο – βάζοντας ότι χρηματοδοτείται το ένα έργο για την Κορίννα και το άλλο για την Corina – άλλη ορθογραφία για το ίδιο ξενοδοχείο που έχει στο Καλαμάκι! Το έργο έχει τίτλο «Δημιουργία Διαδικτυακού Τόπου Προβολής και 2010 11.898,00 0,00 Συστήματος Ηλεκτρονικών Κρατήσεων και Προώθηση και Ασύρματο Δίκτυο για το Ξενοδοχείο CORINA» (για την ΝΤΙΕΜ Α.Ε.) και «Δημιουργία Διαδικτυακού Τόπου Προβολής και 2010 17.994,00 0,00 Συστήματος Ηλεκτρονικών Κρατήσεων και Προώθηση και Ασύρματο Δίκτυο για το Ξενοδοχείο ΚΟΡΙΝΝΑ» (για την ΚΟΡΙΝΑ ΔΙΓΑΛΑΚΗ Α.Ε.). Η χρηματοδότηση είναι κρατική και με κονδύλια ΕΣΠΑ και ΕΠΑν. Τα στοιχεία δεν έχουν Υπερλινκ αλλά έχουν αποθηκευτεί.

[8] https://www.businessregistry.gr/publicity/show/135443458000

[9] http://listings.findthecompany.com/l/738363962/Jr-Technologies-Single-Member-PC-in-Chania-Greece

[10]http://www.pkcgroup.gr/images/pdf/03_04_17_pinakas_anavathmisis_yfistamenwn_prosorina_apotel_2016_dytiki_makedonia.pdf

[11] https://mediagr.wordpress.com/2017/02/10/%CE%BF-george-khairallah-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-jr-technologies-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC/

[12] http://www.fortunegreece.com/article/i-eteria-pou-theli-na-kani-tin-kriti-ena-pagkosmio-kentro-technologias/

[13] http://money-tourism.gr/simantiki-ependysi-sta-chania/

[1] http://synedrio16.teetdk.gr/eisigiseis/nikolaidis.pdf[1] http://www.herslab.tuc.gr/people/nikolaidis[1] http://www.speech.gr/res/news-20071001-customer_management.pdf[1] https://www.linkedin.com/in/manaraparaskevi/[1] http://www.jrtechnologies.com/pdfs/ECESCON2016.pdf[1] https://www.career.tuc.gr/el/ergasia/aggelies-nea-kai-anakoinoseis/theseis-ergasias/perigrafi-thesis-ergasias/?career=latest_job&jid=8723[1] http://ndcinpractice.jrtechnologies.com/[1]https://yperdiavgeia.gr/decisions/view/21537697+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-b“>https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:P4_r2iJtjzQJ:https://yperdiavgeia.gr/decisions/view/21537697+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-b[1] https://www.tuc.gr/index.php?id=6771[1] http://www.capital.gr/sunenteuxi/3141094/-talenta-uparxoun-xreiazetai-orama-kai-skliri-douleia[1] http://hif.ethosevents.eu/homepage/[1] https://www.tuc.gr/index.php?id=2786&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14244&cHash=3a3bc5d4b144b9c1591a29592a67effe[1] https://www.mtim.tuc.gr/en/news/n/12934-event-innovation-entrepreneurship-at-tuc-2016/[1] https://www.yuklea.info/business-cards[1] http://www.danmarom.com/[1] https://www.mtim.tuc.gr/en/people/faculty/[1] http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/master-science-technology-and-innovation-management-sto-polytehneio-kritis[1] https://www.yuklea.info/academic-vitae[1] http://traveldailynews.gr/news/article/64273[1] https://www.tuc.gr/index.php?id=531[1] http://eparxies.gr/vasilis-digalakis-rotiste-tha-ime-ypopsifios-meta-telos-tis-thitias-mou/[1] https://www.tuc.gr/index.php?id=2786&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14218&cHash=61b1233a601bac2b90ce3b3788b797fb[1] https://www.tuc.gr/index.php?id=2786&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14291&cHash=81520ea335f5895a2f31c2f08680cefd[1] https://www.tuc.gr/index.php?id=2786&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14347&cHash=287aef6c63533efb7dbead305b4123ce[1] https://www.linkedin.com/in/ioannisskias/[1] https://www.tuc.gr/index.php?id=2786&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14347&cHash=287aef6c63533efb7dbead305b4123ce[1] https://home.kpmg.com/cy/en/home/contacts/l/cy-marios-lazarou.html[1] http://corinna-mare-chania.booked.net/#/overviewtab και http://ibooked.ca/info.html#about[1] http://www.ciliara.com/[1] https://opencorporates.com/officers/131281070[1] https://opencorporates.com/companies/cy/HE239985[1]http://www.ece.tuc.gr/index.php?id=4092&tx_ttnews%5Btt_news%5D=13756&cHash=96c07617c6f36f97c3b8279b232ec218[1] http://www.javaspecialists.eu/courses/xj-conc-j8.jsp και http://www.javaspecialists.eu/crete/[1] https://www.cypruscompanyformation.com/alliott-partellas-kiliaris[1] http://agonaskritis.gr/wp-content/uploads/2017/06/7503469b6n-xwf.pdf
 
από mpalothia.ne

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο