Έκτακτο – Καταστολή στην Επιτροπή Αγώνα Φυλακών (εισβολή των εκαμ)

Πριν από λίγο πληροφορήθηκαμε ότι σημερα το πρωί στις φυλακές Πατρων έγινε εισβολή των ΕΚΑΜ και προχώρησαν σε αιφνιδιαστική μεταγωγή μελών της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ σε άλλες φυλακές. Αυτή την στιγμή οι συγκρατούμενοί μας κρατούνται στο μεταγωγών με σκοπό να διασκορπιστούν σε άλλες απομακρυσμενες φυλακές.Βρισκομαστε μπροστά σε μία εκδικητική μεθόδευση που λειτουργεί ως μία εικόνα από το μέλλον που γράφεται στις σελίδες του νεου σωφρονιστικου κωδικα. Η αστυνομία εισβάλει στις φυλακές κ μεταφέρει κρατούμενους οι οποίοι συμμετέχουν σε διαμαρτυρίες απομονώνοντας τους σε άλλες φυλακές. Αυτό είναι μία πρόγευση του άρθρου 11 που ουσιαστικά επαναενεργοποιει τις φυλακές τύπου Γ.

Αυτή την στιγμή σε έκτακτη συνάντηση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ στον Κορυδαλλό αποφασίστηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στους συγκρατούμενούς μας να πραγματοποιήσουμε νυχτερινή διαμαρτυρία ως τις 22.00 το βράδυ κρατώντας τα κελιά ανοικτά.

ΥΓ Στα πλαίσια της διαφύλαξης της αξιοπιστίας της κινητοποιησης που θεωρουμε ότι αποτελεί δομικό στοιχείο κάθε αγώνα ,θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση καθως θα υπάρξει αναλυτικοτερη επικοινωνία με τις φυλακές της Πατρας.

Επιτροπή Αγώνα γυναικείων -ανδρικών φυλακών > Κορυδαλλού (Α.Β.Γ.Δ.Ε και Α θέση υπογείου παραρτήματος

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο