Φασιστική επίθεση στο Περιστέρι με τους δράστες να καταγράφονται από κάμερες

Τους δράστες της επίθεσης κατέγραψαν κάμερες της περιοχής κατά τη διαφυγή τους

Το Περιστέρι είναι μια περιοχή στην οποία για χρόνια προσπαθούν να διεισδύσουν και να εγκατασταθούν φασιστικοί θύλακες είτε πριν τις εποχές της Χρυσής Αυγής είτε, όπως φαίνεται, και μετά από αυτές.

Το βράδυ του Σάββατου της 23ης Νοεμβρίου, μετά από αφισοκόλληση για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με επικείμενες αντιφασιστικές δράσεις και εκδηλώσεις, ο Κ.Α., με χρόνια δραστηριότητας στο αντιφασιστικό κίνημα της περιοχής και στοχοποιημένος στο παρελθόν από αναρτήσεις χρηστών του φασιστικού διαδικτυακού φόρουμ «WebWars», φτάνει σε σπίτι φιλικού του προσώπου και σταθμεύει στην πυλωτή. Τη στιγμή που κατεβαίνει από την μηχανή νιώθει ένα πρόσωπο να τον πλησιάζει. Ο άγνωστος φορούσε μαύρα αθλητικά ρούχα και κράνος και ξεκίνησε να του επιτίθεται με γροθιές. Ο Κ.Α. αφνιδιάστηκε για πολύ λίγο καθώς κατάφερε άμεσα να αμυνθεί και να ανταποδώσει.

Την ίδια στιγμή, μέσα στην πυλωτή του σπιτιού του φιλικού προσώπου του Κ.Α., έρχεται και δεύτερο άγνωστο άτομο με μαύρα αθλητικά ρούχα και κράνος μηχανής, προφανώς για να συνδράμει τον πρώτο επιτιθέμενο καθώς η επίθεση δεν εξελίχθηκε όπως τα δύο άτομα είχαν σχεδιάσει. Μετά από την σθεναρή αντίσταση του Κ.Α. και αφού γείτονες είχαν ήδη αντιληφθεί το επεισόδιο και είχαν βγεί στα μπαλκόνια τους φωνάζοντας, οι δύο άγνωστοι τράπηκαν τρέχοντας σε φυγή.

Κάμερες των γύρω καταστημάτων κατέγραψαν τη στιγμή της διαφυγής των δραστών επί της οδού Θηβών αμέσως μετά το περιστατικό. Στα αποσπάσματα που εξασφαλίσαμε φαίνονται καθαρά δύο άτομα να τρέχουν ενώ σε ένα από αυτά τα αποσπάσματα διακρίνεται το ένα από τα δύο άτομα να επιστρέφει προς το στενό που βρισκόταν το σημείο της επίθεσης για άγνωστο λόγο. Διακρίνεται καθαρά το κούρεμά του, η μαύρη αθλητική φόρμα με λευκά γράμματα που φοράει και ένα παράστημα που αναγνωρίζεται χωρίς πολλές αμφιβολίες από κάποιον που μπορεί να γνωρίζει το άτομο αυτό.

Σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε μέχρι τώρα από συλλογικότητες της περιοχής, αποσπάσματα του υλικού των καμερών ήδη διακινούνται προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα εν λόγω άτομα.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο