Πειθαρχική δίωξη στον Βασίλη Δημάκη για αντιφασιστικό πανό

Με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook, ο Βασίλης Δημάκης γνωστοποίησε χθες πως στοχοποιείται για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το πανό που είχε αναρτήσει σχετικά με την πολυαναμενόμενη, τότε, απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ακουλουθεί η ανάρτηση του:

Σήμερα το πρωί κατά τις 10:00 κατέβαινα για να πάω στην αίθουσα των υπολογιστών ετσι ώστε να κάνω κάποιες δουλειές όσον αφορά τις σπουδες μου, με ενημέρωσε ο τοποθέτης υπάλληλος κατά την έξοδό μου από την πτέρυγα, ότι με καλούνε στο τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο και υπάρχει κλήση για πειθαρχικό παράπτωμα !

Προφανώς και έμεινα έκπληκτος, διότι δεν έχω κάνει κάτι , πήγα στο σχολείο λοιπόν τελείωσα με τις δουλειές και καθώς γυρνούσα πέρασα από τον αρχιφύλακα κύριο λαμπρόπουλο για να τον ρωτήσω σχετικά με το γεγονός, ο οποίος μου είπε ότι, “υποθέτω ότι πρέπει να είναι για το πανό που είχες αναρτήσει προ καποιων μηνών, λίγο πριν την απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής , το οποίο έγραφε, “δεν είναι αθώοι οι ναζί στη φυλακή” !

Κατά τις 12:00 λοιπόν, στο κλείσιμο της φυλακής με ξαναφώναξαν και κατηφόρισα για το τριμελές πειθαρχικό, εκεί όντως με ενημέρωσαν ότι κατηγορούμαι για κατοχή απαγορευμένων ειδών, δηλαδή το πανό !

Ζήτησα προφανώς προθεσμία και ορίστηκε για 25/01/21 όπου θα απολογηθώ πιθανότατα με το συνήγορο μου Αθανάσιο καμπαγιάννη ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και ένας εκ των κυριών δικηγόρων που αγωνίστηκαν για αυτή την ιστορική καταδικαστική απόφαση των ναζί !

Πριν λίγες μέρες έληξε το πειθαρχικό μου για το κινητό που βρέθηκε έξω στο προαύλιο και μου το χρέωσαν νταηλίκι τοτε , έχοντας έξι μήνες πειθαρχικό η οποία τιμωρια μου στερούσε την άδεια! Και ενώ αυτό έγινε προ αρκετών μηνών, ερχονται σήμερα, αφού είδαν ότι έληξε το πειθαρχικό και έμαθαν ότι θα καταθέσω αίτημα αποφυλάκισης αλλα και επειδή ανοίξανε και οι άδειες λόγω της άρσης των περιοριστικών μέτρων που αφορούσαν τον ιό , θυμήθηκαν να με περάσουν πάλι πειθαρχικό για να αναστείλουν πάλι οποιοδήποτε δυνατότητα αιτήματος θα είχα είτε για αποφυλάκιση είτε για τακτική άδεια !

Αυτή η εξόφθαλμη από το τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο κίνηση θυμίζει λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης ή μαφίας (καμόρα) και όχι τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο …

Το πανό έγραφε ότι ακριβώς αποφάσισε η ελληνική δικαιοσύνη , η προεδρευουσα κυρία εισαγγελέας του τριμελούς πειθαρχικού συμβουλίου Αικατερίνη μπαρτζάκλη που βρήκε το μεμπτό στην προκειμένη πράξη και γιατί ακριβώς με κατηγορεί δηλαδή;

Επίσης , απορίας άξιο είναι ποια δικαιοσύνη ακριβώς πρεσβεύει η ίδια , σχετικά με αυτό που έγινε και πού ακριβώς θίχτηκε το τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο του κ1 Κορυδαλλού(;) Ζητώ “συγνώμη” από το τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο και την προεδρεύουσα κυρία μπαρτζάκλη εάν έθιξα το γενεαλογικό τους δέντρο και την πολιτική τους τοποθέτηση , αλλά δεν έγινε επίτηδες (!)

Προφανώς δεν πρόκειται να δεχτώ αμαχητί οποιαδήποτε τιμωρία για κάτι τέτοιο , διότι πλέον οι μεθοδεύσεις τους συνιστούν βασανισμό!

Προτίθεμαι να προστατεύσω τα δικαιώματά μου μέχρι κεραίας με οποιοδήποτε κόστος !

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

5 1 vote
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο