#ΜίλαΚιΕσύ | #SpeakUpToo: Η Ε. χρειάζεται τη βοήθειά μας

Η Ε. βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από συγγενικό της πρόσωπο όταν ήταν παιδί και κατάφερε να οδηγήσει την υπόθεση στο δικαστήριο, όπου και κέρδισε την καταδίκη του κακοποιητή σε πρώτο βαθμό.

Ο κακοποιητής άσκησε το δικαίωμά του στην έφεση και η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί σε β΄ βαθμό στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η Ε. χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας για να ανταποκριθεί στα έξοδα της νομικής υποστήριξης των κατηγοριών.

Το omniatv στηρίζει τον αγώνα της Ε. και γι’ αυτό τον σκοπό ανεβάσαμε την πλατφόρμα crowdfunding speakuptoo.omniatv.com. Η καμπάνια θα τρέχει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Εκτός από την ελεύθερη συνεισφορά, μπορείτε να συμβάλετε και κάνοντας μια δωρεά που αντιστοιχεί σε ένα συμβολικό, ευχαριστήριο δώρο. Στην καμπάνια συμμετέχουν σκιτσογράφοι και δημιουργοί κόμιξ που προσφέρουν, καθεμιά και καθένας με το δικό τους στυλ, έργα που θα συνοδεύσουν την εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα έργα αυτά θα συμπεριληφθούν επίσης, μαζί με έργα της ίδιας της Ε., σε ένα άλμπουμ, αποκλειστικά για το #ΜίλαΚιΕσύ. Επίσης θα διατεθούν T-shirt και υφασμάτινες τσάντες σε όσες και όσους τα ζητήσουν μέσω της καμπάνιας.

Μοιραστείτε με φίλες, φίλους, γνωστές και γνωστούς σας το μήνυμα. Στηρίζοντας τα θύματα, σχηματίζουμε έναν κύκλο προστασίας απέναντι στη δράση των κακοποιητών.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

5 4 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο