Ανακοίνωση των 21 συλληφθέντων & συλληφθήσων στην ανακατάληψη της Terra Incognita

Ανακοίνωση των συλληφθέντων και συλληφθησών μετά τη συμβολική ανακατάληψη της Terra Incognita στη Θεσσαλονίκη, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Θάνο Χατζηαγγέλου:

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο απεργό πείνας & δίψας Θάνο Χατζηαγγέλου προχωρήσαμε στη συμβολική ανακατάληψη της Terra Incognita. Μετά το άνοιγμα της κατάληψης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης, η οποία δέχτηκε επίθεση από τις δυνάμεις καταστολής ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΕΚΑΜ με αποτέλεσμα να συλληφθούμε 21 άτομα. Η επιλογή αυτή αποτελεί μια έκφανση ενός ευρύτερου κατασταλτικού μηχανισμού που λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα με τις ευλογίες της αστικής δικαιοσύνης. Η οποία αφήνει ελεύθερους τους μπάτσους που δολοφονούν, βιαστές και από την άλλη πετάει έξω από τα σπίτια του κόσμο, φυλακίζει αγωνιστές και εξοντώνει τον σύντροφο μας. Δείχνοντας έτσι το αληθινό τους προσωπείο!

Δύναμη και αλληλεγγύη στους συντρόφους και στις συντρόφισσες που επιλέγουν ως μέσω αγώνα την απεργία πείνας! Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του Θάνου Χατζηαγγέλου! Νίκη στον αγώνα του! Όλες και όλοι στους δρόμους!

Υ.Γ. Από τη θέση που βρισκόμαστε ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης του Θάνου Χατζηαγγέλου και ανταποκρινόμενοι/ες στο κάλεσμα των 11 αγωνιστών & αγωνιστριών από την Τουρκία προχωρούμε σε άρνηση σίτισης μέχρι το τέλος της κράτησης μας.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο