Πανώ στην Ακρόπολη: «Τράφικινγκ από την ελληνική κρατική μαφία»

Το πρωί του Σαββάτου 8/4/2023, αλληλέγγυες και αλληλέγγυοι στην υπόθεση της 12χρονης ανέβασαν πανώ στην Ακρόπολη με το μήνυμα: “GR STATE MAFIA HUMAN TRAFFICKING”

Η δράση εντάσσεται στο κύμα αλληλεγγύης για την 12χρονη, θύμα του κυκλώματος παιδικού τράφικινγκ στην υπόθεση Μίχου (Κολωνού). Η 12χρονη έχει δεχτεί, τόσο επανειλημμένους εκφοβισμούς από ένοπλους αστυνομικούς, όσο και απόπειρα δολοφονίας της από άγνωστο, που εισέβαλε οπλισμένος με μαχαίρι στο σπίτι που διαμένει και την τραυμάτισε.

Η ΕΛ.ΑΣ. προέβη σε 4 προσαγωγές ατόμων για την ανάρτηση του πανώ.

Η ανακοίνωση των αλληλέγγυων:

Στα φώτα και την λάμψη της τουριστικής σεζον που ξεκινάει ανέβαινουμε στο “λίκνο του πολιτισμού” για να ακουστούμε σε όλη την πόλη. Να μάθουν όλες και όλοι ότι σε αυτή την πόλη, σε μια φτωχογειτονιά ένα κορίτσι 12 χρονών βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση από έναν επιφανή επιχειρηματία στον Κολωνό με διασυνδέσεις στην εξουσία, την κυβέρνηση, την περιφέρεια, το Δήμο, την αστυνομία, την εκκλησία. Η αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους για την φροντίδα της επιζώσας, την φύλαξη της, την ψυχοκοινωνικη της στήριξη ειναι τόσο απούσα που κανει τους παντες να θεωρούν οτι το Κρατος οχι απλα συγκαλύπτει αλλα περιπλέκεται πολυτρόπως με τέτοιου είδους κυκλώματα. Η υπόθεση greek mafia, η υπόθεση της Ηλιούπολης και μια σειρά ακόμα υποθέσεων δείχνουν οτι στο Ελληνικό Κράτος βιαστές και μαστροποί έχουν άσυλο και τα θύματα τιμωροϋνται που μίλησαν.

  • Κάτω τα χέρια σας από τη 12χρονη επιζώσα.
  • Αλληλεγγύη στη 12χρονη
  • #Solidarity_to_12yo

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

5 2 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο