Συνέντευξη με τον Rudd-o («ΤΡΟΛΛ» του Zougla.gr)

{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=tuIKJYIkN98","width":"800","height":"450"}

Νέα στοιχεία που πρέπει να επισημάνουμε: 

Οι κατηγορίες στοιχειοθετήθηκαν πάνω σε logs που όχι μόνο δεν ανήκουν στον Rudd-o, αλλά προέρχονται από IP που αντιστοιχούν σε διαφορετικούς παρόχους από αυτόν που χρησιμοποιεί ο Rudd-o (από forthnet, hol και όχι Otenet που χρησιμοποιεί).
 Παρότι η εισβολή στην οικεία του έγινε με κατηγορίες για εξύβριση, απειλές κλπ έγινε έλεγχος στον υπολογιστή του ειδικά για παιδική πορνογραφία (αναζητώντας λέξεις κλειδιά).
Στον υπολογιστή του 24χρονου τεχνικού υπολογιστών βρέθηκαν 7 αρχεία παιδικής πορνογραφίας που προέρχονταν από backup πελάτη του το 2008, και είχαν κατέβει από το διαδίκτυο μεταξύ του 2002-2005, χρονολογίες όπου ο Rudd-o υπήρξε ανήλικος.
Τα αρχεία παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκαν στον υπολογιστή του ήταν 7 και προέρχονταν από ένα σκληρό δίσκο. Οι κίτρινοι δημοσιογράφοι του zougla.gr ανέφεραν πως «στην κατοχή του ΤΡΟΛΛ βρέθηκαν 12 σκληροί δίσκοι με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας».
Οι σκληροί δίσκοι του Τεχνικού Υπολογιστών, εξακολουθούν και βρίσκονται κατασχεμένοι, πράγμα που αποτελεί πλήγμα για την δουλειά του.

 

Διαβάστε επίσης:

Το Zougla.gr δίνει Troll στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
Zougla.gr η αποθέωση του χαφιέ
Τα δυο μέτρα και δυο σταθμά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου         

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

2 ΣΧΟΛΙΑ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
2 Σχόλια
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο