ΠΑΣΠ, με ΜΠΡΑΒΟΥΣ και ΜΑΤ, απομονώνουν και επιτίθενται σε φοιτήτρια μέλος της ΕΑΑΚ, τραυματίζουν πέντε φοιτητές με πέτρες

 

Αυτή η πολιτική αλητεία δεν έχει καμία θέση με το φοιτητικό κίνημα και τον εορτασμό του Πολυτεχνείου. Προσπαθούν με μπράβους και χούλιγκανς και με τα ΜΑΤ να κερδίσουν τη θέση τους μέσα το χώρο του Πολυτεχνείου. Να εξαγνιστούν, με τις κορώνες τους, από το μαύρο ρόλο που παίζουν οι πολιτικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ μέσα στα πανεπιστήμια και σε όλη την κοινωνία. Να μην τους “πάρει η μπάλα” μέσα στο ποτάμι της οργής που ξεχειλίζει.

Τους διαψεύδει όμως τραγικά η πραγματικότητα. Η Άννα Διαμαντοπούλου στο πρόσωπο της εκδιωγμένης ΠΑΣΠ από το Πολυτεχνείο βλέπει τον εαυτό της και στηρίζει τα κομματικά της παιδιά απέχοντας από τον εορτασμό. Η διορισμένη κυβέρνηση τραπεζιτών και ακροδεξιάς αποτυπώνει την πολιτική φύση αυτών των οργανώσεων. Είναι ένα με τις πρακτικές της ακροδεξιάς, τους συνδέσμους και το παρακράτος. Δε θα διστάσουν να τους χρησιμοποιήσουν όλους γύρω από τη ματωμένη σημαία του Πολυτεχνείου προκειμένου να περισώσουν τον κομματικό τους μηχανισμό.

Οι φοιτητές και το φοιτητικό κίνημα δεν έχουν και δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με αυτές τις συμμορίες που πίσω από την κοινωνική γκλαμουριά που εμπορεύονται για την εμπέδωση της πολιτικής της κυβέρνησης κρύβουν μηχανισμούς πολύ βαθιά ριζωμένους στο παρακράτος και τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

έχει θέση μαζί με τους ομοίους της στα σκοτάδια της ιστορίας

  ΑΝεξάρτητοι Αριστεροί Φοιτητές Ηλεκτρολόγοι

http://anafi.ntua.gr/νέα/2011/11/καταγγελια-εαακ-στην-πασπ-0

Δείτε επίσης
Μισθοφόροι της ΠΑΣΠ με 200€

 http://omniatv.com/open-publishing/news/1093—–200

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments