Ελεγκτές εισιτηρίων επιτέθηκαν σε ΑΜΕΑ-επιβάτη λεωφορείου

ΑΜΕΑ με 67% αναπηρία, καταγγέλει τον ξυλοδαρμό του από τρεις ελεγκτές χθες στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα.

Μετά την επίθεση πήγε στο σημείο όπου γινόταν η συνέλευση του “Κινήματος Δεν Πληρώνω” κατασυγχυσμένος, ασθμαίνων και κάτωχρος, σωριάστηκε σε μια καρέκλα και είπε ότι θέλει να καταγγείλει κάτι σοβαρό. 

«Πήρα το λεωφορείο Β9 από την οδό Χαλκοκονδύλη. Γύρω στις 8 μμ. Στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα μπήκαν μέσα 3 ελεγκτές. Ήταν άνδρες γύρω στα 40 με 50. Κανονικού αναστήματος. Ο ένας ήταν φαλακρός. Όταν ζήτησαν εισιτήριο τους είπα ότι δεν έχω και πως είμαι ΑΜΕΑ (Άτομο με αναπηρία) 67%, λόγω εγκεφαλίτιδας. Σηκώθηκα και πήγα να κατέβω. Με εμπόδισαν και μου είπαν δεν πας πουθενά. Συνέχισα και τότε οι δύο βρίζοντας , με κλότσησαν δυνατά στο σώμα και ο ένας με χτύπησε δυνατά στο κεφάλι! Κατέβηκα συγχυσμένος από το όχημα. Στο δρόμο ζαλιζόμουν και έκανα εμετό. Τώρα νοιώθω αδυναμία και ζάλη»

Άτομα του Ιατρείου Αλληλεγγύης του “Δεν Πληρώνω” που τον εξέτασαν έκριναν σκόπιμο να μεταβεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο από ειδικούς γιατρούς. Κλήθηκε το 166 που τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο που έγινε κλινικός έλεγχος από ορθοπεδικό, παθολόγο, νευρολόγο και νευροχειρουργό, ακτινογραφίες, αξονική τομογραφία.

Τελικά είναι καλά στην υγεία του και προτίθεται να κινηθεί νομικά. 

{"video":"http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-dYR3JtGZvU","width":"560","height":"315"}

Newsroom OmniaTV

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο